Dubai: Tom & Serg – God café i Al Quoz

Tom & Serg, brunch in Dubai

På trods af den lidt afsides placering mellem møbelforhandlere og byggemarkeder i Al Quoz, har Tom & Serg formået at opbygge en trofast fanskare blandt det brunchende folk i Dubai. Personerne bag Tom & Serg er en kok fra Melbourne (Tom) og en forretningsmand fra Madrid (Sergio), og deres ambition var at skabe et sted med god mad og fantastisk kaffe, og det må man sige, at de er lykkedes ret godt med.

Maden er traditionelle caféretter krydret med friske fusioner samt lidt til dem, der ikke spiser dyr. Portionerne er ikke blandt de største i Dubai, men det betyder jo bare, at der altid er plads til dessert. Akustikken er ikke optimal og specielt nedenunder kan det larme ret meget. Bordene ovenpå er bedre, og de er også de mest populære.

Jeg er ikke den store kaffedrikker (jeg drikker kun kaffe hvis der er masser af andre ting i), men folk virker til at kunne lide den kaffe, der serveres. I stedet bestiller jeg altid deres Salted Caramel Milkshake, som er rigtig god.

Tom & Serg ligger mellem to metrostationer, og vejen, der leder derhen er ikke den mest fodgængervenlige, så det er helt klart lettest at tage en taxi. Hvis taxichaufføren ikke kender Tom & Serg, så sig, at han skal køre mod Ace Hardware Store, som Tom & Serg ligger lige rundt om hjørnet for. Hvis du insisterer på at tage metroen, så er stationen nærmest Tom & Serg Noor Bank.

Det er let at overset skiltet udenfor caféen, men jeg har markeret Tom & Sergs placering ret præcist på kortet nedenfor, og det er den eneste café af den størrelse i området, så det skulle være til at finde.

• Fredag og lørdag er der nogle gange ventetid til at få et bord, men caféen er enorm og køen flytter sig hurtigt.

• Husets vand er gratis og man henter selv en flaske ved deres ”Water Station”

•  Regn med at en gang brunch med en æggeret og en dessert samt noget at drikke koster omkring 100AED.


Tom & Serg, Al-Joud Center (near ACE Hardware on Sheikh Zayed Road), Al Quoz, Dubai

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje