Tilbage på Færøerne

Torshavn

Så er jeg tilbage på Færøerne! Polles bror hentede os i lufthavnen, og da vi kom hjem, var der dækket op med masser af lækker færøsk mad inklusive skærpekød, som jeg er helt vild med.

Skærpekød smager allerbedst ovenpå en skive lyst rugbrød (uden kerner) med et lille drys salt, men mange spiser det også med Aromat, som nok er det nærmeste, man kommer et færøsk nationalkrydderi. Det blev også et glædeligt gensyn med Sisu, som er en færøsk sodavand, der smager lidt som Sprite, men er 100 gange bedre.

Til desser var der vandbakkelseskringle, som Polles bror bestemt hævdede at han havde været oppe at bage om natten, men som forpakningen afslørede kom fra den lokale bager:)

Det er to år siden at jeg sidst var på besøg, og der er sket meget siden da. Huset har fået en flot terrasse og så har familien fået et nyt medlem i form af en lille hvid uldtot ved navn Perla. Det er en Coton de Tulear, som er en allergivenlig hund, der ikke fælder, hvilket kan være svært at tro, når man ser den lange hvide pels, men hårene den taber skulle sidde fast i pelsen og altså ikke falde af. Ret smart, gad vide hvordan man har fundet ud af det?

Jeg er på YouTube!

Rejsevideoer, opskrifter og meget mere.