
Jeg elsker tyrkisk morgenmad, så selvom Marianne og jeg mødtes på The Kasap kl. 2 om eftermiddagen, var der ingen tvivl om, hvad jeg skulle have, da jeg så at de havde all-day breakfast på menuen.
Traditionel tyrkisk morgenmad består som minimum af flere slags ost, tomater, agurk, oliven, honning og marmelade, samt simit, som er en slags tyrkisk bagel, eller andet brød. På restauranterne fylder morgenmadsserveringen ofte et helt bord eller to, og man skal tit være mindst to personer for at kunne bestille morgenmaden, hvilket giver ret god mening, da en person umuligt ville kunne spise sig igennem det hele.
På The Kasap havde de også en mindre tyrkisk morgenmad for en person, så jeg kunne bestille morgenmad og Marianne kunne bestille pide (tyrkisk pizza), som hun havde mere lyst til. Maden var virkelig god, hvilket vi nævnte for personalet, som så kunne fortælle at ejeren og det meste af personalet var fra Tyrkiet, inklusive kokken, som var fra Konya.
The Kasap ligger ude på The Pointe, som er en strækning med restauranter ude på Palmen. The Pointe åbnede i slutningen af 2018, men det var faktisk første gang jeg var derude. Der er rigtig hyggeligt og udvalget af restauranter er ganske udmærket. Alle restauranterne ligger ud til vandet, og fra The Kasap havde vi udsigt til Atlantis 2, som vist skal åbne senere i år. Det er et imponerende byggeri men meget forskellig fra gamle Atlantis længere nede ad vejen, og jeg glæder mig til at se, hvordan det færdige resultat bliver.