Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

The DEK on 8 – Dubai Natteliv

The DEK on 8 - Dubai

DEK on Eight er lukket og Coco Lounge er åbnet i stedet. I kan læse mit blogindlæg om Coco Lounge her

The DEK on 8 er en skøn rooftopbar i hotellet Media One. Baren er helt open-air, og der er også en pool, hvis man skulle få lyst til at tage sig et dyp. Om onsdagen danner baren rammerne om en af de bedste Ladies Nights i Dubai. Kvinder får 2 gratis drinks mellem 21:00-24:00 og der er altid masser af aktiviteter såsom gratis manicure og forskellige konkurrencer med fine præmier.

Hvis man har læst DEK on 8s såkaldte Door Policy på deres hjemmeside, kan man godt få indtrykket af, at det kan være lidt af en mission overhovedet at komme ind, men der er ingen grund til bekymring. I virkeligheden er personalet, inklusive dørmændene, søde og rare og gæsterne på DEK on 8 er en elskværdig flok af young professionals i godt humør samt enkelte turister.

Man betaler ikke entré men drinks er lidt dyre, så kom mellem 19:00-21:00 hvor der er Happy Hour i baren. Efter DEK on 8 fortsætter mange op til 41. etage hvor natklubben Level 41 holder til (man skal dog helt ned i lobbyen og skifte elevator). Jeg har kun været på Level 41 en enkelt gang, og jeg brød mig ikke særligt meget om stedet, men det er sikkert bare mig, som er gammel og bitter, og hvis du er et sted i 20’erne vil du sikkert synes det er superfedt.

•  Dresscoden er smart casual

•Cocktails koster 45AED og op. Mocktails koster 30AED

• Jeg er ikke sikker på, om det er bevidst, men selve layoutet af DEK on 8 minder utroligt meget om SkyBar i Los Angeles.

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Det var kærlighed ved første bid, da jeg smagte Giovannas kyllingesalat, og jeg kunne simpelthen ikke stoppe med at spise den! Giovanna er fra Brasilien, og opskriften på kyllingesalaten har …

  • Koldskålssæsonen er her, og jeg tænkte derfor, at jeg ville dele min mors opskrift på gammeldags koldskål med tykmælk, æggeblommer og rigtig vanilje. Mange vil nok mene, at koldskål er …

  • Da jeg besøgte Sicilien med mine forældre fandt jeg de flotteste, store citroner på markedet i Palermo, så de skulle selvfølgelig med hjem i kufferten, og blev senere brugt til …

  •   Kampot-peber er en eksklusiv pebervariant, der dyrkes i Kampot-provinsen i det sydlige Cambodia. Denne peber er kendt for sin komplekse smag og smukke farve, og den er hyldet af …

Mitzie Mee Shop