Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

The Butcher – En ny burger-restaurant i Dubai Marina

Jeg var inviteret til at komme forbi The Butcher, og jeg betalte ikke selv for mad og drikke.

Forleden var jeg forbi The Butcher, som er en ny gourmetburgerrestaurant i Dubai Marina. The Butcher er oprindeligt fra Amsterdam, hvor burgerkæden er kendt for sine lækre burgerbøffer med Aberdeen Angus-kød af høj kvalitet.

Vi bestemte os for at prøve The Daddy og The Butcher With Cheese, og de smagte begge to rigtig godt. The Butcher var en klassisk burger med salat og tomat, og af en størrelse, der ville gøre de fleste mætte og tilfredse. The Daddy var noget større og havde oveni alt det sædvanlige burgerfyld også oksekødsbacon og BBQ-sauce, så den kræver en lidt større appetit, hvis man vil gøre sig håb om at spise op.

Personalet syntes også lige at vi skulle smage deres popcorn chicken og sweet potato fries. Jeg plejer ellers at bestille almindelige pommes frites til min burger, for sweet potato fries er tit ret bløde og kedelige, men hos The Butcher var fritterne sprøde og smagte lækkert dyppet i den medfølgende chipotle-sauce.

The Butcher’s Popcorn Chicken var også helt ok, men det var nok ikke noget jeg ville bestille igen. Efter en burger er man nemlig mere end mæt, og skulle jeg bestille noget ved siden af, tror jeg at jeg ville holde mig til en gang pommes frites eller sweet potato fries.

Jeg kan rigtig godt lide milkshakes til min burger, og The Butcher’s milkshakes var rigtig gode. De var ret old school, og man kunne smage, at der var brugt nogle ordentlige ingredienser. Specielt deres Peanut Butter Milkshake var ret fantastisk og smagte glimrende sammen med burgeren. Chokolademilkshaken var mere som en dessert (eller hovedret) i sig selv, så jeg er glad for at den først dukkede op efter at vi havde fået smagt på burgerne.

Hvad skal man bestille? En The Butcher With Cheese og en Peanut Milkshake

The Butcher, Marina Gate, Dubai Marina, Dubai

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Det var kærlighed ved første bid, da jeg smagte Giovannas kyllingesalat, og jeg kunne simpelthen ikke stoppe med at spise den! Giovanna er fra Brasilien, og opskriften på kyllingesalaten har …

  • Koldskålssæsonen er her, og jeg tænkte derfor, at jeg ville dele min mors opskrift på gammeldags koldskål med tykmælk, æggeblommer og rigtig vanilje. Mange vil nok mene, at koldskål er …

  • Da jeg besøgte Sicilien med mine forældre fandt jeg de flotteste, store citroner på markedet i Palermo, så de skulle selvfølgelig med hjem i kufferten, og blev senere brugt til …

  •   Kampot-peber er en eksklusiv pebervariant, der dyrkes i Kampot-provinsen i det sydlige Cambodia. Denne peber er kendt for sin komplekse smag og smukke farve, og den er hyldet af …

Mitzie Mee Shop