Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

StudioRepublik – Mere end bare et fitnesscenter

StudioRepublik Dubai

StudioRepublik er et nyt træningscenter i Dubai, og i onsdags holdt de et åbningsevent, hvor jeg var inviteret med. Faktisk er det lidt af en underdrivelse at kalde StudioRepublik for et træningscenter, for inde i den kæmpestore bygning finder man også et musikstudio, hvor man kan optage sin egen musik, samt en hyggelig café lige i midten af det hele. Man kan få både sang- og danseundervisning, og har man en lille skuespiller gemt i sig, er der også dramalektioner på programmet.

Jeg havde først meldt mig til morgenyoga kl 6:30, men som dagen kom nærmere blev jeg enig med mig selv om at der vist ikke var de store chancer for at jeg ville stå så tidligt op for at gå til yoga. Jeg tilmeldte mig derfor i stedet Be Barre-holdet, som startede kl. 9:30, hvilket var et lidt mere humant tidspunkt end morgenyogaen. Det var virkelig god træning og instruktøren var vildt dygtig til at finde et niveau, hvor vi alle sammen kunne være med.

Bagefter var der morgenmad nede i caféen, før vi fik en rundvisning i træningscenteret, der var stort nok til at jeg sagtens ville kunne fare vild, så jeg sørgede for at holde mig tæt ind til gruppen.

Da jeg var medlem hos Equinox i New York gik jeg til Barre nogle gange, men jeg havde glemt hvor hårdt det var. Siden i onsdags har jeg haft ondt i alle de muskler som jeg ikke vidste jeg havde, og jeg har været nødt til at gå foroverbøjet og tage bittesmå skridt for at kunne holde smerten ud. Yikes! Jeg har meldt mig til hiphop på lørdag, men nu må vi se om jeg kommer af sted.


StudioRepublik, Eiffel Building 1, SZR, Dubai

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Det var kærlighed ved første bid, da jeg smagte Giovannas kyllingesalat, og jeg kunne simpelthen ikke stoppe med at spise den! Giovanna er fra Brasilien, og opskriften på kyllingesalaten har …

  • Koldskålssæsonen er her, og jeg tænkte derfor, at jeg ville dele min mors opskrift på gammeldags koldskål med tykmælk, æggeblommer og rigtig vanilje. Mange vil nok mene, at koldskål er …

  • Da jeg besøgte Sicilien med mine forældre fandt jeg de flotteste, store citroner på markedet i Palermo, så de skulle selvfølgelig med hjem i kufferten, og blev senere brugt til …

  •   Kampot-peber er en eksklusiv pebervariant, der dyrkes i Kampot-provinsen i det sydlige Cambodia. Denne peber er kendt for sin komplekse smag og smukke farve, og den er hyldet af …

Mitzie Mee Shop