Dubai: Sonamu – God koreansk restaurant på Asiana Hotel i Deira

Sonamu, koreansk restaurant i Dubai

Sonamu er en af de flotteste koreanske restauranter jeg har besøgt udenfor Korea. Glem alt om lysstofrør i loftet og tacky indretning, for Sonamu er gennemført stilfuld. Der er højt til loftet, og man vælger selv, om man vil slå sig ned ved et af de traditionelle koreanske borde, hvor man sidder med fødderne i en fordybning i gulvet, eller om man foretrækker vestlige borde og stole.

Man kan få alle de koreanske klassikere, men hvis man ikke kender så meget til koreansk mad, kan jeg anbefale, at man bestiller en omgang Korean BBQ, som er forskellige slags grillet kød med saucer til.

Personalet er rigtig søde til at fortælle om de forskellige retter, samt hvordan man styrer bordgrillen, så man skal ikke være bange for at spørge, hvis der er noget man er i tvivl om.

Selvom Sonamu ser både fin og dyr ud, så er priserne faktisk meget rimelige, og i løbet af ugen er der diverse specialtilbud på buffeter og menuer. De bedste aftenener er tirsdag og lørdag, hvor der er Korean BBQ Night. For 229 AED (179AED uden alkohol) kan man spise og drikke alt det man orker.

• På mit første besøg havde jeg klipklapper på og følte mig reelt under-dressed. En kjole eller et par pæne bukser og et par sko med hæle ville have været mere passende.


Sonamu, Asiana Hotel, Salahuddin Rd., Deira, Dubai

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje