Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Solbriller 2019 – 3 trends at holde øje med

Updated Aviators, Guess

Sommeren er lige om hjørnet og måske skal solbrillegarderoben opdateres? Min veninde A er flyttet til Hong Kong, men hun var forbi til Art Dubai, så vi mødtes til frokost og en snak om dette års solbrille-trends. Angela er en af mine mest modebevidste veninder, så hun var perfekt som model for de solbriller jeg havde lånt for dette photo shoot. Her er nogle af de trends I kan forvente at se denne sommer:

Updated Aviators

Vi var begge to en smule skeptiske til det her par fra Guess med blå spejglas, men så prøvede Angela dem på og WOW! De opdaterede aviators er supercool og helt sikkert ikke kun for piloter med Top Gun-tendenser. Guess, AED 485

Cat-eye Sunglasses, Roberto Cavalli

Cat-eyes

Cat-eyes er kommet for at blive, og det tynde metalstel giver de her solbriller fra Cavalli et virkelig elegant look. Kombineret med orange spejlglas bringer det tankerne hen på lange dage ved stranden og cocktails under parasollen. Roberto Cavalli, AED1540

Round Sunglasses, Roberto Cavalli

Round Sunglasses

John Lennon var sej i runde solbriller, men hvis man ikke er en rockstjerne, hvordan bærer man så lige det look uden at komme til at ligne Harry Potter? Mit forslag er at gå efter de lidt oversized runde briller som dem her fra Cavalli. Super cool og rigtig meget Dubai. Roberto Cavalli, AED1380

Cat-eye Sunglasses, Roberto Cavalli, 2019
Cat-eye Sunglasses, Roberto Cavalli

Hvad synes I? Hvilken stil kan I bedst lide?

Jeg tog ikke nogle micro cat-eyes eller andre skinny solbriller med i dette indlæg. Jeg ved godt at de stadigvæk er store denne sæson, men for mig giver det altså ikke mening at gå med solbriller, som ikke beskytter mod solen:)

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Det var kærlighed ved første bid, da jeg smagte Giovannas kyllingesalat, og jeg kunne simpelthen ikke stoppe med at spise den! Giovanna er fra Brasilien, og opskriften på kyllingesalaten har …

  • Koldskålssæsonen er her, og jeg tænkte derfor, at jeg ville dele min mors opskrift på gammeldags koldskål med tykmælk, æggeblommer og rigtig vanilje. Mange vil nok mene, at koldskål er …

  • Da jeg besøgte Sicilien med mine forældre fandt jeg de flotteste, store citroner på markedet i Palermo, så de skulle selvfølgelig med hjem i kufferten, og blev senere brugt til …

  •   Kampot-peber er en eksklusiv pebervariant, der dyrkes i Kampot-provinsen i det sydlige Cambodia. Denne peber er kendt for sin komplekse smag og smukke farve, og den er hyldet af …

Mitzie Mee Shop