Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Societe (LUKKET) – Retroklub i Dubai Marina

Societe Dubai Marina

Update: Societe er lukket og der er åbnet en ny gastrobar, The Hideout, i stedet.

Societe er en retro-natklub på Marina Byblos Hotel i Dubai Marina, og den har været på min to-do-liste i flere måneder, for dem jeg kender, som har været der, har slet ikke kunnet få hænderne ned.

Vi ankom lidt tidligt, så vi startede med drinks i loungebaren Amadeus. Det var et rigtigt hyggeligt sted med live-jazz, og jeg ville gerne være blevet lidt længere, men nogle i selskabet kunne ikke lide jazz, og andre (ok, mig) ville gerne til Societe tidligt, så vi slap for at stå i kø, så omkring 23:30 begav vi os derfor ud mod elevatoren og Societe.

Hvis du har tænkt dig at besøge Societe, så lad være med at komme før 23:30. Klubben var nemlig fuldstændigt død, og musikken var ringere end ringe. Tilsyneladende tolkede dj’en retro som 100% UK-retro, og vi kendte stort set ingen af de sange, han spillede. Vi forsøgte at overtale ham til at spille noget andet, men han kendte ikke de sange eller de kunstnere, som vi foreslog, udover Jay-Z, som han hævdede altså ikke tilhørte retro-kategorien…ok, det kan jeg til vis del være enig i, men man har jo lov at prøve.

Efter midnat gennemgik Societe dog en forandring af Askepot-agtige dimensioner. Pludselig var klubben fyldt, musikken god og de ømme fødder knapt så ømme længere. Det lille dansegulv var proppet med disko-dansende mennesker og atmosfæren var venlig, lejlighedsvis ekstatisk og ret fantastisk, og vi havde en skøn aften. Dubai behøver flere steder som Societe!

PS: Er der nogen, der ved, hvordan Societe skal udtales? Jeg har hørt alt fra ”Society” til det mere franske ”Société”, og jeg har ærligt talt ingen anelse om, hvad der er rigtigt. Forslag?

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

Mitzie Mee Shop