So Chic – Luksusgenbrug i Dubai

So Chic, second hand designertøj i Dubai

I går var jeg inviteret til en privat forhåndsvisning af So Chic’s pop-up sale i Alserkal Avenue, Al Quoz. So Chic Pop-Up arrangeres 4 gange om året, og her kan man shoppe second-hand designer tøj fra private garderober i Dubai, nøje udvalgt af So Chics team. Der bliver også solgt forskellige andre europæiske produkter samt nyt tøj fra mindre europæiske mærker.

Den slags luksusgenbrug er jo lige mig, men alligevel tog det lang tid, før jeg endelig fik besøgt So Chic.

Hvis man kigger på udvalget af mærker og designere, så er Dubai lidt af et shopping paradis. Dog er priserne ofte væsentligt højere end i Europa og USA, er det faktisk sjældent, at jeg shopper hernede. Jeg skal også ærligt indrømme, at jeg forventede at So Chic ville være en masse gammelt tøj til vilde overpriser, men heldigvis var dette ikke tilfældet. For 1200AED fik jeg en jakke fra Isabel Marant Étoile, en 3.1 Phillip Lim silketop og et par silkeshorts fra Stella McCartney. Alt sammen var i rigtig fin stand, og man skal kigge godt efter, for at se, at det ikke er nyt.

Selve shoppingoplevelsen var faktisk mere som et upscale stormagasin, end de genbrugsbutikker og loppemarkeder, man ellers forbinder med second-hand shopping. Alt tøjet hang på bøjler, og der var personale klar med assistance, hvis man havde spørgsmål. Derudover er priserne faste, så man ikke behøvede at spilde tid og kræfter på at forhandle om prisen.

For yderligere information om fremtidige pop-ups henviser jeg til So Chic’s website.

Senere denne uge skal jeg til Fashion Forward, som er en af de største (hvis ikke den største) modebegivenhed i Dubai, så gør jer klar til en modespækket weekend fuld af shows, foredrag og after parties.

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Et af de punkter, hvor koreansk hudpleje adskiller sig væsentligt fra dansk hudpleje er selve rensningen af huden. Hvor vi i Danmark oftest bare anvender et enkelt renseprodukt, er det …

  • Jeg er i Paris en uges tid for at repræsentere det koreanske hudplejemærke Schwanen Garten ved nogle modeshows her under Paris Fashion Week. Dog har jeg også en del fritid, …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje