Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

So Chic – Luksusgenbrug i Dubai

So Chic, second hand designertøj i Dubai

I går var jeg inviteret til en privat forhåndsvisning af So Chic’s pop-up sale i Alserkal Avenue, Al Quoz. So Chic Pop-Up arrangeres 4 gange om året, og her kan man shoppe second-hand designer tøj fra private garderober i Dubai, nøje udvalgt af So Chics team. Der bliver også solgt forskellige andre europæiske produkter samt nyt tøj fra mindre europæiske mærker.

Den slags luksusgenbrug er jo lige mig, men alligevel tog det lang tid, før jeg endelig fik besøgt So Chic.

Hvis man kigger på udvalget af mærker og designere, så er Dubai lidt af et shopping paradis. Dog er priserne ofte væsentligt højere end i Europa og USA, er det faktisk sjældent, at jeg shopper hernede. Jeg skal også ærligt indrømme, at jeg forventede at So Chic ville være en masse gammelt tøj til vilde overpriser, men heldigvis var dette ikke tilfældet. For 1200AED fik jeg en jakke fra Isabel Marant Étoile, en 3.1 Phillip Lim silketop og et par silkeshorts fra Stella McCartney. Alt sammen var i rigtig fin stand, og man skal kigge godt efter, for at se, at det ikke er nyt.

Selve shoppingoplevelsen var faktisk mere som et upscale stormagasin, end de genbrugsbutikker og loppemarkeder, man ellers forbinder med second-hand shopping. Alt tøjet hang på bøjler, og der var personale klar med assistance, hvis man havde spørgsmål. Derudover er priserne faste, så man ikke behøvede at spilde tid og kræfter på at forhandle om prisen.

For yderligere information om fremtidige pop-ups henviser jeg til So Chic’s website.

Senere denne uge skal jeg til Fashion Forward, som er en af de største (hvis ikke den største) modebegivenhed i Dubai, så gør jer klar til en modespækket weekend fuld af shows, foredrag og after parties.

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Det var kærlighed ved første bid, da jeg smagte Giovannas kyllingesalat, og jeg kunne simpelthen ikke stoppe med at spise den! Giovanna er fra Brasilien, og opskriften på kyllingesalaten har …

  • Koldskålssæsonen er her, og jeg tænkte derfor, at jeg ville dele min mors opskrift på gammeldags koldskål med tykmælk, æggeblommer og rigtig vanilje. Mange vil nok mene, at koldskål er …

  • Da jeg besøgte Sicilien med mine forældre fandt jeg de flotteste, store citroner på markedet i Palermo, så de skulle selvfølgelig med hjem i kufferten, og blev senere brugt til …

  •   Kampot-peber er en eksklusiv pebervariant, der dyrkes i Kampot-provinsen i det sydlige Cambodia. Denne peber er kendt for sin komplekse smag og smukke farve, og den er hyldet af …

Mitzie Mee Shop