SM Town – Til K-Pop koncert i Dubai

Henry, SM Town in Dubai

I fredags var toppen af (K-)poppen samlet i Dubai som en del af SM Town’s 6. World Tour. Koreansk musik er ekstremt populært hernede, og jeg tror størstedelen af Dubais teenagere var at finde til koncerten. Trine og jeg havde Fan Pit media passes, så vi var helt fremme ved scenen sammen med alle de mest dedikerede K-Pop fans.

Vi havde håbet, at der også ville være koreansk mad til salg, men området med madboder bød bare på de sædvanlige gamle kendinge (Shake Shack, Costa Coffee m.fl.). Vi satte os ned og spiste blå is med tyggegummismag, og smuglyttede lidt til samtalen på den anden side af bordet, hvor en flok piger snakkede om, hvordan de havde ventet udenfor koncertområdet siden kl. 8 om morgenen, for at være sikker på at komme først ind.

SM Town har superstjerner som BoA og Girls’ Generation i deres stald, så koncerten var en uendelig række af alle de største hits. Hver gang en ny artist gik på scenen eksploderede publikum i tinnitus-inducerende skrig, og da Henry gik på blev der skreget så meget, at jeg var sikker på, at mine ører ville falde af. Helt vildt og superfedt at opleve.

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  •   Jeg er en af dem der altid har døjet rigtig meget med tørre læber, specielt i vinterhalvåret, eller på lange flyvninger, hvor mine læber blev knastørre, og huden kunne …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje