Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

SM Town – Til K-Pop koncert i Dubai

Henry, SM Town in Dubai

I fredags var toppen af (K-)poppen samlet i Dubai som en del af SM Town’s 6. World Tour. Koreansk musik er ekstremt populært hernede, og jeg tror størstedelen af Dubais teenagere var at finde til koncerten. Trine og jeg havde Fan Pit media passes, så vi var helt fremme ved scenen sammen med alle de mest dedikerede K-Pop fans.

Vi havde håbet, at der også ville være koreansk mad til salg, men området med madboder bød bare på de sædvanlige gamle kendinge (Shake Shack, Costa Coffee m.fl.). Vi satte os ned og spiste blå is med tyggegummismag, og smuglyttede lidt til samtalen på den anden side af bordet, hvor en flok piger snakkede om, hvordan de havde ventet udenfor koncertområdet siden kl. 8 om morgenen, for at være sikker på at komme først ind.

SM Town har superstjerner som BoA og Girls’ Generation i deres stald, så koncerten var en uendelig række af alle de største hits. Hver gang en ny artist gik på scenen eksploderede publikum i tinnitus-inducerende skrig, og da Henry gik på blev der skreget så meget, at jeg var sikker på, at mine ører ville falde af. Helt vildt og superfedt at opleve.

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Det var kærlighed ved første bid, da jeg smagte Giovannas kyllingesalat, og jeg kunne simpelthen ikke stoppe med at spise den! Giovanna er fra Brasilien, og opskriften på kyllingesalaten har …

  • Koldskålssæsonen er her, og jeg tænkte derfor, at jeg ville dele min mors opskrift på gammeldags koldskål med tykmælk, æggeblommer og rigtig vanilje. Mange vil nok mene, at koldskål er …

  • Da jeg besøgte Sicilien med mine forældre fandt jeg de flotteste, store citroner på markedet i Palermo, så de skulle selvfølgelig med hjem i kufferten, og blev senere brugt til …

  •   Kampot-peber er en eksklusiv pebervariant, der dyrkes i Kampot-provinsen i det sydlige Cambodia. Denne peber er kendt for sin komplekse smag og smukke farve, og den er hyldet af …

Mitzie Mee Shop