SM Town – Til K-Pop koncert i Dubai

Henry, SM Town in Dubai

I fredags var toppen af (K-)poppen samlet i Dubai som en del af SM Town’s 6. World Tour. Koreansk musik er ekstremt populært hernede, og jeg tror størstedelen af Dubais teenagere var at finde til koncerten. Trine og jeg havde Fan Pit media passes, så vi var helt fremme ved scenen sammen med alle de mest dedikerede K-Pop fans.

Vi havde håbet, at der også ville være koreansk mad til salg, men området med madboder bød bare på de sædvanlige gamle kendinge (Shake Shack, Costa Coffee m.fl.). Vi satte os ned og spiste blå is med tyggegummismag, og smuglyttede lidt til samtalen på den anden side af bordet, hvor en flok piger snakkede om, hvordan de havde ventet udenfor koncertområdet siden kl. 8 om morgenen, for at være sikker på at komme først ind.

SM Town har superstjerner som BoA og Girls’ Generation i deres stald, så koncerten var en uendelig række af alle de største hits. Hver gang en ny artist gik på scenen eksploderede publikum i tinnitus-inducerende skrig, og da Henry gik på blev der skreget så meget, at jeg var sikker på, at mine ører ville falde af. Helt vildt og superfedt at opleve.