Road trip fra Dubai til Jebel Hafeet

Jebel Hafeet road trip from Dubai

Mine forældre har efterhånden set det meste af det, man skal se i Dubai, så forleden besluttede jeg mig for at tage dem med på road trip til Jebel Hafeet, som er et bjerg i Al Ain, ca. 180km fra Dubai. Ifølge GoogleMaps skulle det tage 1 time og 56 minutter at køre fra Dubai til Jebel Hafeet, men vi var næsten det dobbelte om at køre turen, da vi også lige stoppede ved Dubai Outlet Mall, hvor jeg fik mig et par nye sneakers.

Jebel Hafeet er med sine 1200m det næsthøjeste bjerg i de Forenede Arabiske Emirater. Det ligger ude midt i ingenting, på grænsen til Oman (faktisk ligger en del af bjerget i Oman), men på toppen er der en radarstation, en udkigspost og…et Mercure hotel!

Vi spiste frokost på hotellet, og det viste sig at være et rigtig dejligt sted. Havde vi vist det var så lækkert deroppe, havde vi booket en overnatning, for jeg tjekkede på Hotels.com, og værelserne var ikke ret dyre.

Restauranten vi spiste på lå nede ved swimmingpoolen, og bordene stod helt ud til bjergskråningen. Maden var ret standard pool-restaurant-mad, så min mor fik en omgang spaghetti bolognese, mens det for min fars vedkommende blev til et kært gensyn med Spaghetti Carbonara, som han altid bestiller, når han er på ferie. Lokal mad? Nej tak! Carbonara og Bolognese er mere end eksotisk nok til dem. De serverede også alkohol deroppe på bjerget, så min mor fik et glas kold hvidvin til maden. Min far og jeg skulle køre, så vi måtte nøjes med en Pepsi.

Vi kom tilbage til Dubai lige midt i rush hour, så vi blev brat hevet ud af vores dovne road trip- boble og kastet ud i Sheikh Zayed Roads fyraftenstrafik. Det var først her jeg indså, hvor stille og fredeligt det havde været oppe ved Jebel Hafeet, og jeg mindede endnu engang mig selv om, at jeg altså skal blive bedre til at komme ud af byen, eller rettere sagt; ud af Dubai Marina.

Det er mærkeligt, for når jeg er ude at rejse, finkæmmer jeg alle de nabolag, jeg kommer forbi, og hver en sten bliver vendt. I Dubai er det derimod sjældent, at jeg kommer meget længere væk end Mall of the Emirates, og Old Dubai kunne ligeså godt have ligget på en anden planet! Sidste år tilbragte jeg faktisk flere dage i New York, end jeg gjorde i Deira. Ret pinligt!

Jeg har derfor besluttet at jeg fra nu af vil dedikere en dag om ugen til nye eventyr, når jeg er i Dubai. Nu har jeg skrevet det på bloggen, så nu gælder det, og I må gerne minde mig om det, hvis den Marina-centrerede dovenskab skulle tage overhånd igen.

Læs min guide til hvad jeg synes man skal opleve, når man besøger Dubai

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Et af de punkter, hvor koreansk hudpleje adskiller sig væsentligt fra dansk hudpleje er selve rensningen af huden. Hvor vi i Danmark oftest bare anvender et enkelt renseprodukt, er det …

  • Jeg er i Paris en uges tid for at repræsentere det koreanske hudplejemærke Schwanen Garten ved nogle modeshows her under Paris Fashion Week. Dog har jeg også en del fritid, …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje