Vi planter et træ for hvert produkt du køber - Fri fragt ved bestillinger over 400kr.

Mitzie Mee Blog

Restauranter i Dubai – Mine favoritter lige nu

by Mitzie Mee
Mythos, Dubai

Her har I mine favoritrestauranter i Dubai lige nu:

Mythos

Lækker græsk mad til rimelige priser I superhyggelige omgivelser. Jeg er helt vild med Mythos, og er man i Dubai Marina er det her, man vil spise aftensmad. Husk at bestille bord. Hvad skal man bestille? Taramosalata med masser af pitabrød.

Mythos, B1 Level, Armada BlueBay Hotel, Cluster P, JLT, Dubai

> Mit blogindlæg om Mythos

Bistro des Arts - Dubai

Bistro des Arts

Hyggelige Bistro des Arts ligger lige i smørhullet af Dubai Marina. Det er ikke det billigste sted at gå ud at spise, men deres Dagens Ret er for det meste et godt køb, og om mandagen er dagens ret muslinger. Husk at bestille pandekager til dessert.

Bistro des Arts, Dubai Marina, Dubai

> Mit blogindlæg om Bistro des Arts

Din Tai Fung, Dubai

Din Tai Fung

Når jeg er i Mall of the Emirates spiser jeg altid frokost på Din Tai Fung.  I Dubai fremstilles de berømte xiao long bao (soup dumplings) uden svinekød, men de smager stadigvæk supergodt. Din Tai Fungs spicy wonton er også rigtig gode.

Din Tai Fung, Mall of the Emirates, Dubai

> Mit blogindlæg om Din Tai Fung

Fume, Pier 7,  Dubai.

Fümé

Fümé er en casual men hip restaurant i Pier 7. Et oplagt sted at starte en aften i byen I Dubai Marina. Husk at gemme plads til dessert.

Fümé, Pier 7, Dubai Marina, Dubai

> Mit blogindlæg om Fümé

Flere indlæg

Leave a Comment