Ras Al Khaimah: Frokost på Azure – Waldorf Astoria

Waldorf Astoria Ras Al Khaimah

Efter at have tilbragt det meste af ugen med at få styr på alt det praktiske med at flytte i hus, såsom at købe vandslange og installere gas, var Poul og jeg enige om, at vi trængte til et lille afbræk. Vi besluttede os derfor for at tage på dagsudflugt til Ras Al Khaimah og spise frokost på en af restauranterne i Al Hamra Village. Valget faldt på Waldorf Astoria og restaurant Azure, som var den eneste restaurant, der havde åbent for frokost. Azure lå nede ved hotellets store poolområde og stranden, og havde det været 20 grader koldere, havde vi helt sikkert bedt om et bord udenfor, men med næsten 50 grader udenfor, skyndte vi os i stedet indenfor i air conditioning-kulden.

Vi delte en fløjlblød auberginedip mens vi ventede på at vores hovedretter blev tilberedt. Dippen blev serveret med det lækreste nybagte brød, som jeg ville ønske de havde tilbudt os lidt mere af, da vi løb tør cirka halvvejs gennem dippen og måtte ty til det også ganske udmærkede brød fra den almindelige brødkurv.

Til hovedret fik Poul lam med rigatoni og jeg fik stegte artiskokker. Jeg havde ingen anelse om, hvad jeg kunne forvente, og blev positivt overrasket, da jeg så den flot anrettede tallerken med appelsin, broccolini og artiskok. Det var en skøn kombination af både smag og tekstur, og størrelsen på portionen var perfekt for frokost. Restauranten var også overordnet et behageligt bekendtskab, og personalet var meget ivrige efter at betjene os, og kom hele tiden over og spurgte om alt var ok. Måske lidt for meget af det gode efter danske standarder, men meget almindeligt hernede, hvor folk fra forskellige kulturer har forskellige forventninger til service. Et fint sted at spise frokost, hvis man er i RAK.


Azure, Waldorf Astoria Ras Al Khaimah

Jeg er på YouTube!

Rejsevideoer, opskrifter og meget mere.