Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Ras Al Khaimah: Frokost på Azure – Waldorf Astoria

Waldorf Astoria Ras Al Khaimah

Efter at have tilbragt det meste af ugen med at få styr på alt det praktiske med at flytte i hus, såsom at købe vandslange og installere gas, var Poul og jeg enige om, at vi trængte til et lille afbræk. Vi besluttede os derfor for at tage på dagsudflugt til Ras Al Khaimah og spise frokost på en af restauranterne i Al Hamra Village. Valget faldt på Waldorf Astoria og restaurant Azure, som var den eneste restaurant, der havde åbent for frokost. Azure lå nede ved hotellets store poolområde og stranden, og havde det været 20 grader koldere, havde vi helt sikkert bedt om et bord udenfor, men med næsten 50 grader udenfor, skyndte vi os i stedet indenfor i air conditioning-kulden.

Vi delte en fløjlblød auberginedip mens vi ventede på at vores hovedretter blev tilberedt. Dippen blev serveret med det lækreste nybagte brød, som jeg ville ønske de havde tilbudt os lidt mere af, da vi løb tør cirka halvvejs gennem dippen og måtte ty til det også ganske udmærkede brød fra den almindelige brødkurv.

Til hovedret fik Poul lam med rigatoni og jeg fik stegte artiskokker. Jeg havde ingen anelse om, hvad jeg kunne forvente, og blev positivt overrasket, da jeg så den flot anrettede tallerken med appelsin, broccolini og artiskok. Det var en skøn kombination af både smag og tekstur, og størrelsen på portionen var perfekt for frokost. Restauranten var også overordnet et behageligt bekendtskab, og personalet var meget ivrige efter at betjene os, og kom hele tiden over og spurgte om alt var ok. Måske lidt for meget af det gode efter danske standarder, men meget almindeligt hernede, hvor folk fra forskellige kulturer har forskellige forventninger til service. Et fint sted at spise frokost, hvis man er i RAK.


Azure, Waldorf Astoria Ras Al Khaimah

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Det var kærlighed ved første bid, da jeg smagte Giovannas kyllingesalat, og jeg kunne simpelthen ikke stoppe med at spise den! Giovanna er fra Brasilien, og opskriften på kyllingesalaten har …

  • Koldskålssæsonen er her, og jeg tænkte derfor, at jeg ville dele min mors opskrift på gammeldags koldskål med tykmælk, æggeblommer og rigtig vanilje. Mange vil nok mene, at koldskål er …

  • Da jeg besøgte Sicilien med mine forældre fandt jeg de flotteste, store citroner på markedet i Palermo, så de skulle selvfølgelig med hjem i kufferten, og blev senere brugt til …

  •   Kampot-peber er en eksklusiv pebervariant, der dyrkes i Kampot-provinsen i det sydlige Cambodia. Denne peber er kendt for sin komplekse smag og smukke farve, og den er hyldet af …

Mitzie Mee Shop