Projeto Açaí – Brasiliansk morgenmad i Dubai Marina

Projeto Acai, Dubai Marina

Projeto Açaí er en ny morgenmadsfavorit i Dubai Marina. Udover virkelig gode açaí bowls har de nemlig også tapiocas, som jeg takket være Ana fik øjnene op for, og som jeg ikke har set andre steder i Dubai. Desværre tager det ofte en krig før maden ankommer, når man bestiller online, men det ventetiden værd, for kvaliteten er altid i top, og maden ser lækker ud og smager fantastisk. Jeg plejer at bestille deres menu, som består af en lille açaí bowl, en tapioca og en juice for 75AED, og så spiser jeg açaí bowl’en til morgenmad og tapiocaen til frokost.

Projeto Açaí ligger lige ovre på den anden side af gaden, så en dag besluttede jeg mig for at gå derned for at se, om det mon ville tage lige så lang tid at få maden, hvis man spiste på caféen. Det gjorde det, for der godt travlt i butikken omkring frokosttid, og budene fra Deliveroo (et madudbringningsfirma) stod i lang kø udenfor. Overvejer du at bestille fra Projeto Açaí så kan det derfor anbefales at undgå at bestille lige omkring frokosttid, med mindre du ikke har noget imod at vente de 30-40 minutter det typisk tager.

Da vi spiste på Projeto Açaí bestilte vi den sædvanlige menu, og så lige en omgang tapioca-pandekager med bær og hjemmelavet peanut butter. Pandekagerne var virkelig gode, og helt sikkert noget jeg kunne tænke mig at bestille som take-away en anden dag.

Her er det jeg plejer at bestille:

Tapioca med hummus og guacamole. Alle deres tapiocaer er dog rigtig gode og har en lille smule friskhakket chili, som giver dem et skønt kick.

Açaí Bowl med jordbær, granola og peanutbutter. Deres hjemmelavede peanutbutter er fantastisk, så den skal du prøve, hvis du bestiller derfra.

Frisk ananasjuice eller cappuccino. Kaffen hos Projeto Açaí er rigtig god, så det er altid svært at vælge om man skal have juice eller kaffe.


Projeto Açaí, Al Hubob Street, Dubai Marina

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  •   Jeg er en af dem der altid har døjet rigtig meget med tørre læber, specielt i vinterhalvåret, eller på lange flyvninger, hvor mine læber blev knastørre, og huden kunne …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje