Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Projeto Açaí – Brasiliansk morgenmad i Dubai Marina

Projeto Acai, Dubai Marina

Projeto Açaí er en ny morgenmadsfavorit i Dubai Marina. Udover virkelig gode açaí bowls har de nemlig også tapiocas, som jeg takket være Ana fik øjnene op for, og som jeg ikke har set andre steder i Dubai. Desværre tager det ofte en krig før maden ankommer, når man bestiller online, men det ventetiden værd, for kvaliteten er altid i top, og maden ser lækker ud og smager fantastisk. Jeg plejer at bestille deres menu, som består af en lille açaí bowl, en tapioca og en juice for 75AED, og så spiser jeg açaí bowl’en til morgenmad og tapiocaen til frokost.

Projeto Açaí ligger lige ovre på den anden side af gaden, så en dag besluttede jeg mig for at gå derned for at se, om det mon ville tage lige så lang tid at få maden, hvis man spiste på caféen. Det gjorde det, for der godt travlt i butikken omkring frokosttid, og budene fra Deliveroo (et madudbringningsfirma) stod i lang kø udenfor. Overvejer du at bestille fra Projeto Açaí så kan det derfor anbefales at undgå at bestille lige omkring frokosttid, med mindre du ikke har noget imod at vente de 30-40 minutter det typisk tager.

Da vi spiste på Projeto Açaí bestilte vi den sædvanlige menu, og så lige en omgang tapioca-pandekager med bær og hjemmelavet peanut butter. Pandekagerne var virkelig gode, og helt sikkert noget jeg kunne tænke mig at bestille som take-away en anden dag.

Her er det jeg plejer at bestille:

Tapioca med hummus og guacamole. Alle deres tapiocaer er dog rigtig gode og har en lille smule friskhakket chili, som giver dem et skønt kick.

Açaí Bowl med jordbær, granola og peanutbutter. Deres hjemmelavede peanutbutter er fantastisk, så den skal du prøve, hvis du bestiller derfra.

Frisk ananasjuice eller cappuccino. Kaffen hos Projeto Açaí er rigtig god, så det er altid svært at vælge om man skal have juice eller kaffe.


Projeto Açaí, Al Hubob Street, Dubai Marina

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Det var kærlighed ved første bid, da jeg smagte Giovannas kyllingesalat, og jeg kunne simpelthen ikke stoppe med at spise den! Giovanna er fra Brasilien, og opskriften på kyllingesalaten har …

  • Koldskålssæsonen er her, og jeg tænkte derfor, at jeg ville dele min mors opskrift på gammeldags koldskål med tykmælk, æggeblommer og rigtig vanilje. Mange vil nok mene, at koldskål er …

  • Da jeg besøgte Sicilien med mine forældre fandt jeg de flotteste, store citroner på markedet i Palermo, så de skulle selvfølgelig med hjem i kufferten, og blev senere brugt til …

  •   Kampot-peber er en eksklusiv pebervariant, der dyrkes i Kampot-provinsen i det sydlige Cambodia. Denne peber er kendt for sin komplekse smag og smukke farve, og den er hyldet af …

Mitzie Mee Shop