Phuket: Hej Nai Yang Beach!

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Nai Yang beach, Phuket

 

 

Poul og jeg havde 5-års bryllupsdag for nylig, så vi er taget en tur til Phuket for at fejre, at vi har kunnet holde hinanden ud så længe:)  På grund af monsunregnen, er Phuket lidt af en satsning på denne tid af året. Jeg har tidligere rejst i Thailand i oktober måned og haft fantastiske ture uden regn, men jeg har også prøvet det modsatte, hvor jeg har brugt det meste af ferien på hotelværelset eller inde i shoppingcentrene. En af fordelene ved at bo i Dubai er, at man lærer at sætte pris på et godt regnskyl, så der skal mere end et par dråber til at holde os væk. Derudover er det sjældent, at det regner hele dagen i Thailand.

Vi bor på et nyt Marriott hotel ved Nai Yang Beach tæt ved lufthavnen. Jeg har tidligere boet i området, og det er rigtig hyggeligt. Der er en lille landsby i nærheden der stadigvæk føles ret lokal, og stranden er dejligt fri for bananaboats, jetski og andre irritationsmomenter.

Desværre har efterårsstormene også bragt både box jelly og Portuguese Man ’o War (begge to livsfarlige brandmænd) til Phukets nordvestlige kyst, så strandene Nai Yang og Nai Thon er begge blevet lukket fra officiel side. Indtil videre kan vi derfor ikke svømme i havet, men hotellet har en gigantisk pool, så mon ikke vi klarer os? Jeg blev selv brændt af en brandmand sidste år, og jeg har stadigvæk et stort ar på låret, så man skal have respekt for de bæster.

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text][ess_grid alias=”phuket-guide”][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

Mitzie Mee Shop