Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 400kr. Ellers koster fragt 40 kr.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 10% rabat.

Phuket: Hej Nai Yang Beach!

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Nai Yang beach, Phuket

 

 

Poul og jeg havde 5-års bryllupsdag for nylig, så vi er taget en tur til Phuket for at fejre, at vi har kunnet holde hinanden ud så længe:)  På grund af monsunregnen, er Phuket lidt af en satsning på denne tid af året. Jeg har tidligere rejst i Thailand i oktober måned og haft fantastiske ture uden regn, men jeg har også prøvet det modsatte, hvor jeg har brugt det meste af ferien på hotelværelset eller inde i shoppingcentrene. En af fordelene ved at bo i Dubai er, at man lærer at sætte pris på et godt regnskyl, så der skal mere end et par dråber til at holde os væk. Derudover er det sjældent, at det regner hele dagen i Thailand.

Vi bor på et nyt Marriott hotel ved Nai Yang Beach tæt ved lufthavnen. Jeg har tidligere boet i området, og det er rigtig hyggeligt. Der er en lille landsby i nærheden der stadigvæk føles ret lokal, og stranden er dejligt fri for bananaboats, jetski og andre irritationsmomenter.

Desværre har efterårsstormene også bragt både box jelly og Portuguese Man ’o War (begge to livsfarlige brandmænd) til Phukets nordvestlige kyst, så strandene Nai Yang og Nai Thon er begge blevet lukket fra officiel side. Indtil videre kan vi derfor ikke svømme i havet, men hotellet har en gigantisk pool, så mon ikke vi klarer os? Jeg blev selv brændt af en brandmand sidste år, og jeg har stadigvæk et stort ar på låret, så man skal have respekt for de bæster.

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text][ess_grid alias=”phuket-guide”][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Et af de punkter, hvor koreansk hudpleje adskiller sig væsentligt fra dansk hudpleje er selve rensningen af huden. Hvor vi i Danmark oftest bare anvender et enkelt renseprodukt, er det …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje