Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Silkescrunchie – Beige & Pink

Ketut Riyanti

75,00 kr

Silkescrunchie i fint, neutralt mønster.  Scrunchien passer til en hestehale af medium tykkelse, men ser også flot ud rundt om en knold, og det bløde, glatte stof belaster ikke håret unødvendigt. Elegant og stilfuldt hårpynt, der passer både til hverdag og fest.

Farve: Beige/lys pink

Materiale: 100% upcycled silke

Fremstillet i Ubud på Bali, Indonesien

 

Hvad er upcycled stof?

Nogle gange udgår et mønster eller der er blevet bestilt for meget stof til produktionen. Før i tiden var det meget almindeligt at overskudsstoffet bare endte på lossepladsen, men i dag kan man finde en stor del af overskudsstoffet på de lokale markeder. Gennem at anvende disse rester forhindrer man at smukt materiale går til spilde og bidrager dermed til en mere bæredygtig produktion.

 

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje

Kurvede sovemasker

Accessories til håret