Lanzarote Viskestykke – Håndvævet bomuld

Weavers

75,00 kr

Flot håndvævet viskestykke med stribet mønster. Viskestykket kan også anvendes i brødkurven eller som dækkeserviet eller bordskåner.

100% håndvævet bomuld

Farve: Multifarvet

44cm x 68 cm. Mindre variationer i størrelsen kan forekomme.

Fremstillet i Cambodia

Læs mere om viskestykker her >>

 

MIX & MATCH

Vælg blandt alle viskestykker i shoppen.

1 stk. 95kr.  //  2 stk. 175kr.  // 3 stk. 255kr. //  4 stk. 320kr.

Se alle viskestykker >>

 

 

Weavers Project i Takeo, Cambodia

Weavers Project blev startet af Sonas World og familien Meas med formålet at skabe holdbar økonomisk vækst i de små landsbysamfund i Cambodia. Cambodia har en stærk tradition for vævning, men det er i dag en uddøende branche på grund af konkurrencen fra billigere, fabriksproducerede tekstiler kombineret med en mindsket interesse blandt den yngre generation for at lære sig at væve.

Weavers Project har tænkt sig at ændre på dette og ved at tilbyde oplæring i vævning giver de ikke blot beboerne i landsbyen en kilde til indtjening, men også et håb om en lysere fremtid for væverne og deres familier. Væverne er involveret i hele processen fra design og farvning af garn, til det færdige produkt, og dette engagement skaber faglig stolthed, selvværd og motivation. Dette skinner tydeligt igennem i de flotte mønstre og farvekombinationer, som er karakteristiske for Weavers Project og som bærer tydeligt præg af, at der opfordres til kreativitet i arbejdet. 

Læs mere om Weavers Project  >>

Mere fra Weavers Project

  •   Sommer, sol og strandhåndklæder! De flotte strandhåndklæder/strandtæpper er lavet i samarbejde med Weavers i Cambodia, og vi har eksperimenteret med forskellige tykkelser på både selve håndklædet men også på …

  • Weavers Project blev startet af Sonas World og familien Meas med formålet at skabe holdbar økonomisk vækst i de små landsbysamfund i Cambodia. Cambodia har en stærk tradition for vævning, …