Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Theraphyto Intensive Ointment

TheraphytoAbel
20ml

175,00 kr

Nærende og fugtgivende salve, specielt udviklet til at give intens lindring til tør, skællende og irriteret hud. Salven fugter i dybden og giver lindring til tør hud. Den unikke formel er designet til at trænge dybt ned i huden og give langvarig beskyttelse mod stress fra det ydre miljø. Uanset om du kæmper mod kronisk tørhed eller lejlighedsvise udbrud, er Theraphyto Intensive Ointment et rigtig godt valg til at genoprette balancen i huden.

S-enGlycogen® Complex er en patenteret ingrediens udviklet for at forbedre strukturen og udseendet af din hud. Det innovative kompleks indeholder en sammensætning af ekstrakter fra Syzygium Formosum-blade og enGlycogen®, der virker beroligende på huden og fremmer dannelsen af naturlige fugtstoffer.

Udover S-enGlycogen® Complex indeholder salven også andre kraftfulde ingredienser. Ceramider hjælper med at styrke hudens naturlige barriere, og 5% sheasmør og squalane sørger for gennemfugtning af huden. Theraphyto Intensive Ointment er dermatologisk testet og  EU 26 allergenfri.

30 ml / 1,01 fl.oz.

 

Sådan anvender du Theraphyto Intensive Ointment: Påfør en passende mængde på tørre hudområder. Anvendes 2-4 gange om dagen for optimale resultater.

Kun til udvortes brug. Undgå kontakt med øjnene. Stop med at anvende salven, hvis tegn på irritation opstår.

Mitzie Mee – Sanne: En rigtig god salve, der hurtigt har fået en fast plads i min håndtaske. Jeg bruger salven til ru albuer og tørre læber, men den er også rigtig god at smøre i ansigtet under vinterhalvåret.

 

Indhold: Water, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Cetyl Palmitate, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Squalane, 1,2-Hexanediol, Beeswax, Cetyl Ethylhexanoate, Caprylic/Capric Triglyceride, DipropyleneGlycol, Glyceryl Stearate SE. Polyglyceryl-3, Methylglucose Distearate, Syzygium Formosum Leaf Extract, Glycogen, Ceramide NP, Disodium EDTA, Adenosine, Xanthan Gum, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Portulaca Oleracea Extract, Butylene Glycol, Pueraria Thunbergiana Root Extract, Glycyrrhiza Uralensis (Licorice), Root Extract, Paeonia Lactiflora Root Extract, Poncirus Trifoliata Fruit Extract, Cnidium Officinale Root Extract

 

 

Mitzie Mee Shop

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje

Kurvede sovemasker

Accessories til håret