Kampot Peber – Sæt med 3 poser

Sothy’s Pepper Farm
Sæt med 3 x 50g

149,00 kr

Kampot-peber dyrkes i Kampot-provinsen i Cambodia, hvor det varme og fugtige klima giver optimale betingelser for dyrkning af denne peber. Peberkornene plukkes, sorteres og pakkes i hånden.

Dette sæt indeholder en pose rød, hvid og sort Kampot-peber, så du altid har den perfekte peber vedhånden, uanset om den står på fugl eller fisk.

Sort Kampot-peber er den mest almindelige variant af Kampot-peber og har en markant pebersmag med noter af træ og eucalyptus. Denne peber er særligt velegnet til rødt kød og vildt, men kan anvendes til de fleste retter.

Rød Kampot-peber har en kraftig og kompleks smag, der er krydret og frugt-agtig på samme tid. Rød Kampot peber er også kendt for sin intense aroma, der har noter af krydderier, træ og citrusfrugter. Rød Kampot-peber er velegnet til brug i en lang række retter, herunder kød, fisk, grøntsager, supper og saucer. Derudover passer den også rigtig godt til desserter og cocktails.

Hvid Kampot-peber kommer fra de samme modne peberkorn som rød Kampot peber, men skallen fjernes, før peberkornene tørres. Dette resulterer i en mere delikat smag og aroma, der er velegnet til brug i lysere retter såsom fisk og skaldyr, da den hvide peber ikke farver maden grå, som sort peber gør. Den hvide Kampot-peber betragtes som en af de mest velsmagende, sofistikerede pebersorter i verden.

Som med alle pebervarianter er det vigtigt at opbevare Kampot-peber tørt og kølig, for at bevare smagsnuancerne. Ved madlavning tilsættes peber helst lige inden servering.

Al Kampot-peber i Mitzie Mee Shop kommer fra Sothy’s Pepper Farm, som er en lille familieejet farm i Kampot-provinsen i Cambodia. Peberet dyrkes uden brug af sprøjtemidler og høstes og pakkes i hånden.

Læs blogindlægget om Kampot-peber >>

Indhold: Hele, tørrede peberkorn.

Nettovægt: 3 x 50g

Oprindelsesland: Cambodia

Pakkes i  små brune forseglede papirsposer

 

 

 

Mitzie Mee Shop