Hvid Kampot Peber

Sothy’s Pepper Farm
50g

65,00 kr

Den hvide Kampot-peber dyrkes i Kampot-provinsen i Cambodia, hvor det varme og fugtige klima giver optimale betingelser for dyrkning af denne peber. Peberkornene plukkes, sorteres og pakkes i hånden.

Hvid Kampot-peber kommer fra de samme modne peberkorn som rød Kampot peber, men skallen fjernes, før peberkornene tørres. Dette resulterer i en mere delikat smag og aroma, der er velegnet til brug i lysere retter såsom fisk og skaldyr, da den hvide peber ikke farver maden grå, som sort peber gør. Den hvide Kampot-peber betragtes som en af de mest velsmagende, sofistikerede pebersorter af madentusiaster verden over.

Som med alle pebervarianter er det vigtigt at opbevare hvid Kampot-peber tørt og kølig, for at bevare smagsnuancerne. Ved madlavning tilsættes peber helst lige inden servering.

Den hvide Kampot-peber i Mitzie Mee Shop kommer fra Sothy’s Pepper Farm, som er en lille familieejet farm i Kampot-provinsen i Cambodia. Peberet dyrkes uden brug af sprøjtemidler og høstes og pakkes i hånden.

Læs blogindlægget om Kampot-peber >>

Indhold: Hele, tørrede, hvide peberkorn.

Nettovægt: 50g

Oprindelsesland: Cambodia

Pakkes i lille brun forseglet papirspose.

 

 

 

Mitzie Mee Shop