Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Sommerfugleøreringe – Stockholm

Jewelry Art by Mim

400,00 kr

Jeg fandt de flotte sommerfugleøreringe i en lille butik på et marked i Bangkok, og jeg kunne slet ikke stå for de flotte farver og de smukke detaljer. De håndlavede øreringe er mere end bare accessories, de er som små kunstværker. Krogen, som går gennem øret, er lavet af sterlingsølv og sommerfuglen er i håndmalet messing. Hvert par er fremstillet med omhu, og der er ikke nogle af sommerfuglene, der er helt ens.

Mål: 90mm

Materiale: Messing og sølv

Farve: Turkisgrøn/sort

Fremstillet i Thailand

 

Hvem har lavet øreringene?

Øreringene er designet og fremstillet af Mim, som er en ung kvindelig designer og smykkesmed. Nammon, som er Mims søster, er engelsklærer og driver de to søstres lille butik. Alt er lavet i hånden, så ingen af øreringene er helt ens.

Her er nogle ord fra designeren:

Hej, jeg hedder Mim. Jeg har altid været interesseret i smykkedesign, så efter have afsluttet mine universitetsstudier tog jeg et kursus i smykkefremstilling. Jeg elsker sommerfugle og fugle, så de går igen i mange af mine designs.

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje

Kurvede sovemasker

Accessories til håret