Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Lip Sleeping Mask – Grapefruit

Laneige
20g

199,00 kr

Laneige Lip Sleeping Mask er en natmaske designet til at fugte og reparere tørre, sprukne læber over natten mens du sover. Læbemasken er et af de mest populære produkter fra Laneige, og har opnået kultstatus bland beauty-entusiaster over hele verden.

Det patenterede Berry Mix Complex™ indeholder ekstrakter fra forskellige bær, med et højt indhold af antioxidanter og C-vitamin. Konsistensen er blød og cremet med en lille smule shine, så du kan også sagtens bruge Lip Sleeping Mask som læbebalsam.

Denne maske har en frisk og lækker duft af grapefrugt.

20g

 

Sådan anvender man Laneige Lip Sleeping Mask

Påfør et rigeligt lag af Laneige Lip Sleeping Mask på læberne inden sengetid og vågn op til bløde, gennemfugtede læber dagen efter.

Mitzie Mee – Sanne: Jeg er stor fan af Laneiges Lip Sleeping Mask, som jeg har brugt i mange år, for det er helt vildt hvor godt masken virker på tørre læber!. Selvom det egentlig er meningen, at man bare skal smøre den på om natten, så bruger jeg også masken som lipbalm om dagen, for den har en dejlig duft, og holder mine læber bløde og fine døgnet rundt.

Læs mit blogindlæg om Laneige Lip Sleeping Mask >>

 

Om Laneige

Laneige er et koreansk hudplejemærke, der allerede slog igennem internationalt inden K-Beuty var blevet rigtig stort. Laneige primære fokus er på fugtgivende produkter, og brandet har forsket meget i vand og hydrering, hvilket har resulteret i de to teknologier Moisture Wrap™ og Water Science™, samt en række banebrydende produkter.

Læs mere om Laneige på bloggen >>

 

Ingredients: Diisostearyl Malate, Hydrogenated Polyisobutene, Phytosteryl / Isostearyl / Cetyl / Stearyl / Behenyl Dimer Dilinoleate, Hydrogenated C6-14 Olefin Polymers, Polybutene, Microcrystalline Wax, Shea Butter, Synthetic Wax, Candelilla Wax / Ethylene / Styrene Copolymer, Ethylene / Propylene / Styrene Copolymer, Mica, Aromatics, Astrocaryum Grum Seed Butter, Dimethicone, Titanium Dioxide (CI 77891), Polyglyceryl-2 Diisostearate, Dehydroacetic Acid, Polyglycatel-2 Triis 15985, Polyhydroxystearic Acid, CI 15850, Water, Potassium Alginate, Propanediol, Glycerin, Alcohol, Lycium Fruit Extract, Cranberry Fruit Extract, Strawberry Fruit Extract, Raspberry Fruit Extract, Sapindus mukurossi Fruit Extract, Blueberry Fruit Extract, Rubus chama Extract, Chenopodium quinoa Seed Extract, Magnesium Sulfate, Calcium Chloride, Sodium Hyaluronate, Beta-Glucan, Manganese Sulfate, Zinc Sul Fate, Ascorbyl Glucoside

 

Mitzie Mee Shop

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje

Kurvede sovemasker

Accessories til håret