Træfad med porcelænsdekoration – Kurt

(h)A.N.D. Artisan Designer

425,00 kr

Det smukke fad med porcelænsdekoration er perfekt at have stående ved siden af håndvasken på badeværelset. Fadet har en let konkav overflade og er designet, så man kan fylde det med små sammenrullede håndklæder eller vaskeklude, som kan stables i flere lag. Fadet er resultatet af et samarbejde mellem Mitzie Mee og (h)A.N.D., samt en lokal træskærer fra en landsby i Cambodia. Det er fremstillet af såkaldt reclaimed wood, som er træ fra huse der skal rives ned, samt fra gamle møbler, der ellers skulle kasseres. De små keramikstykker er antikt porcelæn fra Cambodia og Japan, som ellers skulle have været smidt ud, men som (h)A.N.D. i stedet har fået lov at anvende, og hvert fad er derfor helt unikt både med hensyn til træet og porcelænet.

Læs mere om træfadet på bloggen  >>

Materiale: Træ af ukendt sort med hvid/blå porcelænsdekoration.

Længde: 33cm x 15,5cm (mindre variationer kan forekomme)

Fremstillet i Cambodia

OBS: Vaskeklude og minihåndklæder er ikke inkluderet.

For at træet skal holde sig fint, bliver fadet smurt ind i kokosolie. Fadets overflade kan derfor føles lidt fedtet når du modtager det. 

Fadet er ikke godkendt til fødevarer.

 

(h)A.N.D. i Phnom Penh, Cambodia

(h)A.N.D er et af de mest veletablerede og respekterede mærker indenfor fair fashion i Cambodia. Mærket er kendt for spraglede mønstre og sjove designs, hvor vintagestof og håndvævet ikat bomuld kombineres på kryds og tværs.

Sammen med manager og co-designer Mr. Pheap står Alan J. Flux for den daglige drift af butikken Phnom Penh. Her beskæftiger (h)A.N.D. unge mennesker fra fattige kår, og uddanner dem i design, syning, mønstertegning og udskæring af stof.

(h)A.N.D. har en stor fanskare blandt Phnom Penhs expats, med mange trofaste kunder som tit kommer forbi for at se, om der er kommet nye varer siden sidst. Det tøj, der sælges i butikken Phnom Penh, er primært tøj, der er let at bære og passer godt til både byliv og strandliv under varmere himmelstrøg. (h)A.N.D. designer dog også mere avancerede kollektioner, som bliver vist på modeshows rundt om i verden, og en gang imellem kan man være heldig at finde nogle af disse helt unikke items i butikkerne i Phnom Penh.

Læs mere om (h)A.N.D. >>

Shop (h)A.N.D.

Mere fra (h)A.N.D.