Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 500kr. Ellers koster fragt 50 kr.

Top i broderet vintagestof

(h)A.N.D.
Str. 40-42

Køb for

975,00 kr

Flot top fra (h)A.N.D.s runway kollektion. Den forreste del af toppen er broderet vintagestof i forskellige pastelfarver, mens den bageste del er upcycled turkist stof med stor, synlig pink lynlås. Toppen er foret og har en lille slids midt bagpå. A-linje snit. En helt unik top, som der vil blive lagt mærke til. Rigtig fin til jeans eller bukser med masser af vidde.

Da en del af toppen er syet af recycled vintagestof, må man regne med, at stoffet kan have mindre skønhedsfejl i form af små mærker eller pletter, små huller eller løse tråde. Dette er en del af stoffets historie og er blot med til at give toppen karakter.

Str. One-size, passer dansk str. 40-44

Størrelsesguide: Bryst: 110cm, Længde: 65cm

Materiale: Vintagestof og upcycled stof. Præcis fibersammensætning ukendt.

Fremstillet i Cambodia

 

 

(h)A.N.D. i Phnom Penh, Cambodia

(h)A.N.D er et af de mest veletablerede og respekterede mærker indenfor fair fashion i Cambodia. Mærket er kendt for spraglede mønstre og sjove designs, hvor vintagestof og håndvævet ikat bomuld kombineres på kryds og tværs.

Sammen med manager og co-designer Mr. Pheap står Alan J. Flux for den daglige drift af butikken Phnom Penh. Her beskæftiger (h)A.N.D. unge mennesker fra fattige kår, og uddanner dem i design, syning, mønstertegning og udskæring af stof.

(h)A.N.D. har en stor fanskare blandt Phnom Penhs expats, med mange trofaste kunder som tit kommer forbi for at se, om der er kommet nye varer siden sidst. Det tøj, der sælges i butikken Phnom Penh, er primært tøj, der er let at bære og passer godt til både byliv og strandliv under varmere himmelstrøg. (h)A.N.D. designer dog også mere avancerede kollektioner, som bliver vist på modeshows rundt om i verden, og en gang imellem kan man være heldig at finde nogle af disse helt unikke items i butikkerne i Phnom Penh.

Læs mere om (h)A.N.D. >>

Shop (h)A.N.D.

Mere fra (h)A.N.D.