Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 500kr. Ellers koster fragt 50 kr.

Silkekjole med blomstertryk

(h)A.N.D.
Str. 38-40

Køb for

2.175,00 kr

Virkelig smuk kjole med v-hals og løs, afslappet pasform. Foran har kjolen håndlavet blomstertryk med de naturlige farver fra blomster, blade og stilke på cremehvid, håndvævet råsilke. Den bagerste del af kjolen er i skøn hør i samme, cremehvide farve. Kjolen har korte ærmer og lommer i siden. Korte slidser i siderne forneden.

Str. M passer dansk str. 38-40. Passer også str. 42 men med lidt mere tætsiddende pasform.

Størrelsesguide: Bryst: 124cm, Talje: 114cm Længde: 112cm

Materiale: Silke fra Cambodia og upcycled linned.

Fremstillet i Cambodia

 

 

(h)A.N.D. i Phnom Penh, Cambodia

(h)A.N.D er et af de mest veletablerede og respekterede mærker indenfor fair fashion i Cambodia. Mærket er kendt for spraglede mønstre og sjove designs, hvor vintagestof og håndvævet ikat bomuld kombineres på kryds og tværs.

Sammen med manager og co-designer Mr. Pheap står Alan J. Flux for den daglige drift af butikken Phnom Penh. Her beskæftiger (h)A.N.D. unge mennesker fra fattige kår, og uddanner dem i design, syning, mønstertegning og udskæring af stof.

(h)A.N.D. har en stor fanskare blandt Phnom Penhs expats, med mange trofaste kunder som tit kommer forbi for at se, om der er kommet nye varer siden sidst. Det tøj, der sælges i butikken Phnom Penh, er primært tøj, der er let at bære og passer godt til både byliv og strandliv under varmere himmelstrøg. (h)A.N.D. designer dog også mere avancerede kollektioner, som bliver vist på modeshows rundt om i verden, og en gang imellem kan man være heldig at finde nogle af disse helt unikke items i butikkerne i Phnom Penh.

Læs mere om (h)A.N.D. >>

Shop (h)A.N.D.

Mere fra (h)A.N.D.