Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Hege Viskestykke – Blokprint

Domlei
1 stk. 95kr.  //  2 stk. 175kr.  // 3 stk. 255kr. //  4 stk. 320kr.

95,00 kr

Beige viskestykke i linned med hvidt, håndblokprintet lotusmønster. Viskestykket er fremstillet af upcycled stof, og hvert viskestykke er unikt. Mindre variationer i stof, størrelse og farve kan derfor forekomme. Derudover må man også regne med små uregelmæssigheder i mønstret samt en smule farve udenfor mønstret, da dette er svært at undgå når man trykker i hånden. Se det som en ekstra charme, som adskiller de håndlavede viskestykker fra dem der bliver masseproduceret på fabrik.

Farve: Beige med hvid blokprint

Materiale: 100% upcycled linned

50cm x 66cm

Fremstillet i Cambodia

Læs blogindlægget om viskestykker>>

 

MIX & MATCH

Vælg blandt alle viskestykker i shoppen.

1 stk. 95kr.  //  2 stk. 175kr.  // 3 stk. 255kr. //  4 stk. 320kr.

Se alle viskestykker >>

 

Hvem har lavet viskestykkerne?

Domlei er et børnetøjs/boligdesign-mærke i Phnom Penh, startet af Saron, som oprindeligt er uddannet designer og fotograf. Saron kommer fra en lille landsby i Cambodia, men bor nu i landets hovedstad, hvorfra hun driver Domlei. Alle de flotte håndvævede tekstiler hos Domlei er designet og vævet i Cambodia i tæt samarbejde med vævere fra små landsbyer. Domlei anvender også dead stock ( stof der er tilovers fra tøjindustrien i Cambodia) af høj kvalitet, som Saron finder på markederne i Phnom Penh. Domlei er særligt kendt for flot design og god kvalitet, og så er de også nogle af de eneste som laver en moderne version af blokprint, som er en særlig form for tekstiltryk, der er meget udbredt i Asien.

 

Hvad er upcycled stof?

Nogle gange udgår et mønster eller der er blevet bestilt for meget stof til produktionen. Før i tiden var det meget almindeligt at overskudsstoffet fra Cambodias beklædningsindustri bare endte på lossepladsen, men i dag kan man finde en stor del af overskudsstoffet på markederne i Phnom Penh. Gennem at anvende disse rester forhindrer man at smukt materiale går til spilde og bidrager dermed til en mere bæredygtig produktion.

Mitzie Mee Shop

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje

Kurvede sovemasker

Accessories til håret