Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Sok Sabai Grøn Sarong Tote Taske

CWSG


175,00 kr

Skøn taske lavet af farvestrålende sarong-stof og broderet med ordene Sok Sabai skrevet med Khmer-bogstaver. Direkte oversat betyder Sok Sabai fred og glæde, og det er en af de vendinger, man hører hele tiden i Cambodia. Man siger sok sabai, når man hilser på folk og spørger hvordan det går, men også når man siger farvel, og kvinderne i CWSG syntes at det ville se fint ud broderet på en taske.

Tasken har lynlås øverst samt en indvendig lynlåslomme, og to åbne lommer. Udvendigt er der en stor åben lomme på bagsiden. Passer fint som strandtaske, eller til at sætte lidt farve på hverdagen.

OBS: Lille fejl på lynlås ved indvendig lomme, derfor reduceret pris (normalpris 250).

Læs blogindlægget om hvordan tasken blev til >>

Farve: Grøn med mønster

100% bomuld (sarong-stof)

L: 40cm (øverste kant), H: 31cm, D (bund): 10cm.

Strop-drop: 27cm

Fremstillet i Cambodia

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje

Kurvede sovemasker

Accessories til håret