Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Tote Bag med Blokprint og Broderi


445,00 kr

Stor tote bag med lynlåslukning øverst. Tasken har en åben lomme samt en lynlåslomme foran. Tasken er syet af et mix af håndbroderet stof og stof med blokprint, og den har mange søde små detaljer såsom en træknap øverst og små pomponer ved lynlåsen.

OBS! Tasken har tilbragt det meste af pandemien på hylden i Borderline Collectives butik, så den har en lille smule misfarvning fra at have stået fremme så længe. Det er også derfor, at tasken sælges så billigt (normalprisen er 575kr.)

38cm x 43cm x 19cm.

Handle drop: 22cm

Farve: Blå med mønster

Materiale: 100% bomuld

Fremstillet i Thailand

 

Hvem har lavet tasken?

Women Development Group (WDG) blev startet i 2005 med formålet at hjælpe kvinder i Myanmar og i  grænseområdet mellem Myanmar og Thailand med at sælge deres håndlavede produkter. Indkomsten fra salget bidrager til at børn kan gå i skole og at familier kan blive sammen. WDG er en del af Borderline Collective i Mae Sot.

 

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje

Kurvede sovemasker

Accessories til håret