Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 500kr. Ellers koster fragt 50 kr.

Bukser

WDG
Str. 38-40

Køb for

650,00 kr

Lange bukser med løs pasform i bomuld med broderede detaljer. Bukserne har 3 dekorative knapper forest, og lommer i siden. Masser af vidde i benene, men let indsyet nederst ved anklerne. Elastik i taljen.

Størrelse: M, passer dansk str. 38-40

Størrelsesguide:  

Talje (elastisk): 64cm – 84cm, Hofte: 104cm, Længde: 86cm, Indvendig benlængde: 54cm,  

Farve: Cremehvid med farvet broderi på langs.

Materiale: 100% bomuld

Fremstillet i Thailand

 

Hvem har lavet bukserne?

Bukserne er syet og designet af kvinderne hos WDG, som er en del af Borderline Collective i Mae Sot i Thailand.

 

Borderline Collective i Mae Sot, Thailand

Borderline Collective er en butik/restaurant/galleri/kreativt rum i Mae Sot, som er en by i det nordlige Thailand, lige ved grænsen mellem Thailand og Myanmar. Borderline Collective blev startet med formålet at støtte kvindelige migranter og flygtninge fra Myanmar gennem at sælge kvindernes håndlavede produkter.

Læs mere om Borderline Collective >>

Shop Borderline Collective

Mere fra Borderline

  • Opskrift: Citrongræs-te

    by Mitzie Mee

    Denne citrongræs-te kan drikkes både varm og kold, og jeg har stadigvæk ikke besluttet mig for, hvilken version jeg bedst kan lide. Om vinteren er en kop varm citrongræs-te perfekt …

  • Denne skønne grønne juice er forfriskende lækker på en varm sommerdag (og ja, sommerdagene i Thailand er meget varme!). Den er hurtig at lave og ikke for sød, og så smager basilikum og lime bare rigtig godt sammen. Lime basilikum (lime basil) er en særlig slags sød og krydret basilikum, og den kan være lidt svær at finde i Danmark. Dog har de fleste velassorterede supermarkeder samt asiatiske madbutikker for det meste frisk thai-basilikum på lager, og det kan man sagtens bruge i stedet.