Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 500kr. Ellers koster fragt 50 kr.

Indbundet notesbog med lædersnøre

Borderline Collective

Køb for

215,00 kr

Smuk notesbog indbundet i håndvævet bomuldsstof. Notesbogen har 100 sider, klar til at blive fyldt med tegninger, tanker og idéer. Lukkes med lædersnøre, som også er med til at give bogen et flot, rustikt look.

Mitzie Mee – Sanne: Jeg har altid en notesbog fra Borderline med mig, når jeg er på farten. Jeg bruger primært notesbogen, hvis jeg får en idé, som jeg har brug for hurtigt at kunne skrive ned, ofte i kombination med en grim illustration, som er med til at give mening til det hele, så jeg kan huske, hvad jeg tænkte og senere kan arbejde videre med idéen. Jeg har også altid en notesbog liggende ved sengebordet, så jeg kan skrive idéer ned efter sengetid, og holde mobilen slukket.

 

 

 

 

Borderline Collective i Mae Sot, Thailand

Borderline Collective er en butik/restaurant/galleri/kreativt rum i Mae Sot, som er en by i det nordlige Thailand, lige ved grænsen mellem Thailand og Myanmar. Borderline Collective blev startet med formålet at støtte kvindelige migranter og flygtninge fra Myanmar gennem at sælge kvindernes håndlavede produkter.

Læs mere om Borderline Collective >>

Shop Borderline Collective

Mere fra Borderline

  • Opskrift: Citrongræs-te

    by Mitzie Mee

    Denne citrongræs-te kan drikkes både varm og kold, og jeg har stadigvæk ikke besluttet mig for, hvilken version jeg bedst kan lide. Om vinteren er en kop varm citrongræs-te perfekt …

  • Denne skønne grønne juice er forfriskende lækker på en varm sommerdag (og ja, sommerdagene i Thailand er meget varme!). Den er hurtig at lave og ikke for sød, og så smager basilikum og lime bare rigtig godt sammen. Lime basilikum (lime basil) er en særlig slags sød og krydret basilikum, og den kan være lidt svær at finde i Danmark. Dog har de fleste velassorterede supermarkeder samt asiatiske madbutikker for det meste frisk thai-basilikum på lager, og det kan man sagtens bruge i stedet.