Indbundet notesbog med snøre

Borderline Collective

150,00 kr

Smuk notesbog indbundet i håndvævet bomuldsstof. Notesbogen har 100 sider, klar til at blive fyldt med tegninger, tanker og idéer. Lukkes med kunstlædersnøre, som også er med til at give bogen et flot, rustikt look.

Mitzie Mee – Sanne: Jeg har altid en notesbog fra Borderline med mig, når jeg er på farten. Jeg bruger primært notesbogen, hvis jeg får en idé, som jeg har brug for hurtigt at kunne skrive ned, ofte i kombination med en grim illustration, som er med til at give mening til det hele, så jeg kan huske, hvad jeg tænkte og senere kan arbejde videre med idéen. Jeg har også altid en notesbog liggende ved sengebordet, så jeg kan skrive idéer ned efter sengetid, og holde mobilen slukket.

Læs blogindlægget om notesbøger >>

13,7cm x 19,8cm

Farve: Pink med striber

Fremstillet i Thailand

 

 

 

 

Borderline Collective i Mae Sot, Thailand

Borderline Collective er en butik/restaurant/galleri/kreativt rum i Mae Sot, som er en by i det nordlige Thailand, lige ved grænsen mellem Thailand og Myanmar. Borderline Collective blev startet med formålet at støtte kvindelige migranter og flygtninge fra Myanmar gennem at sælge kvindernes håndlavede produkter.

Læs mere om Borderline Collective >>

Shop Borderline Collective

Mere fra Borderline