Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Chimmuwa skuldertaske med flap – Light Green

Chimmuwa

725,00 kr

Skuldertaske i håndvævet bomuld med foret forside og bagside. Tasken har en rigtig god størrelse, og den lyse farveskala passer til det meste. Tasken har lomme foran på flappen og lukkes med lynlås og magnetknapper. Justerbar skulderstrop.

B: 37cm, H: 29cm, D: 7cm.

Farve: Lysegrøn/blåt mønster

Materiale: 100% Håndvævet bomuld, For: 100% bomuld

Fremstillet i Thailand

 

Hvem har lavet tasken?

Tasken er designet og syet af Chimmuwa, som er en del af Borderline Collective i Mae Sot i Thailand. Chimmuwa blev startet af Sylvia og Nor-Nor, og gruppen har til formål at skabe beskæftigelse for unge kvinder, der er flygtet eller udvandret fra Myanmar.

 

 

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje

Kurvede sovemasker

Accessories til håret