Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

The Super Mama Tote Bag

Nyoman Bali

95,00 kr

Her er toten til alle Super Mamas! Sjov totebag fremstillet af gamle rissække med et lille stykke med velcro-lukning i toppen. Toten har masser af plads til dine ting og er perfekt at have med på shoppetur eller til stranden.

Toten er syet i en lille landsby i den østlige del af Bali. En gang om ugen tager Nyoman, en ung fyr fra landsbyen den timelange tur på motorcykel ind til Ubud for at sælge taskerne. Mange af landsbyens indbyggere er involveret i fremstillingen af taskerne, og den indkomst de får fra salget, betyder rigtig meget for landsbyens økonomi.

OBS: Toten er fremstillet af genbrugte rissække. Sækkene rengøres nøje, men der kan stadig forekomme mindre pletter, mærker og rifter. 

H: 40cm, B: 32cm, D: 19,5cm.

Handle drop: 20cm

Farve: Multi

Materiale: Genbrugte rissække.

Fremstillet i Bali, Indonesien.

 

 

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje

Kurvede sovemasker

Accessories til håret