Momo & Bobo’s Kitchen (Engelsk) – Vegetarisk Kogebog

Borderline Collective

60,00 kr

Her er kogebogen med alle opskrifterne fra Borderline Collectives Tea Garden Cafe i Mae Sot i Thailand. Tea Garden Cafe blev startet tilbage i 2006, og Mo Mo og Bo Bo var i lang tid caféens eneste medarbejdere. Sidenhen er flere kommet til mens Mo Mo og Bo Bo nu arbejder med andre projekter.

Kogebogen, som egentlig er et hæfte, er en hyldest til mad fra Myanmar og historierne bag de forskellige retter. Da Tea Garden Café er en vegetarisk café, er alle retterne vegetariske, men uden at der gives afkald på den gode smag, og selv folk, der ellers ikke er vegetarer, vil have stor nytte af dette hæfte som introduktion til mad fra Myanmar.

Du kan finde instruktionsvideoer til mange af opskrifterne i kogebogen på 2 Hungry Birds YouTube kanal, så du kan se, hvordan de enkelte momenter i opskrifterne skal udføres, samt hvordan det endelige resultat skal se ud. Der kommer hele tiden flere videoer op, og målet er, at dække hele kogebogen indenfor den nærmeste fremtid. Mange af opskrifterne findes på mitziemee.dk, men den kulturelle kontekst og alle historierne om retterne finder du kun i hæftet.

OBS! Kogebogen er på engelsk

Momo & Bo Bo’s Kitchen – Opskriftvideor på YouTube (engelsk) >>

 

 

Borderline Collective i Mae Sot, Thailand

Borderline Collective er en butik/restaurant/galleri/kreativt rum i Mae Sot, som er en by i det nordlige Thailand, lige ved grænsen mellem Thailand og Myanmar. Borderline Collective blev startet med formålet at støtte kvindelige migranter og flygtninge fra Myanmar gennem at sælge kvindernes håndlavede produkter.

Læs mere om Borderline Collective >>

Shop Borderline Collective

Mere fra Borderline