Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Chimmuwa Rygsæk – Pink Kanin

Chimmuwa

550,00 kr

Sød lille rygsæk med kanin-dekoration i håndvævet bomuld. Rygsækken er foret og har en indvendig, åben lomme. Lukkes med lynlås. Rygsækken har justerbare skulderstropper (30cm-60cm), og passer både lidt større børn (over 130cm) og voksne.

B: 26cm (nederst), H: 29cm, D: 7cm.

Farve: Pink/striber

Materiale: 100% Håndvævet bomuld, For: 100% bomuld

Fremstillet i Thailand

 

Hvem har lavet tasken?

Tasken er designet og syet af Chimmuwa, som er en del af Borderline Collective i Mae Sot i Thailand. Chimmuwa blev startet af Sylvia og Nor-Nor, og gruppen har til formål at skabe beskæftigelse for unge kvinder, der er flygtet eller udvandret fra Myanmar.

Læs mere om Chimmuwa og Borderline  >>

 

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje

Kurvede sovemasker

Accessories til håret