Ansjoser i Olivenolie

Capitaine Nat’
69g

49,00 kr

Ansjoserne i ekstrajomfruolivenolie vil gøre sig glimrende på ethvert tapasbord. Server dem på små crostini evt. sammen med pillede kartofler eller æg. Skal det gå hurttigt med aftensmaden? Kog en gang spaghetti og bland med 4-5 hakkede ansjoser, olivenolie, et fed hvidløg og godt med revet parmesanost. Drys med salt og peber.

Ansjoserne er pakket i hånden og dampkogt for at bevare smag og konsistens. Den fine æske er designet af Maya François.

Opskrift: Deviled Eggs med Ansjoser og Oliventapenade >>

69g

Fremstillet i Frankrig

Ingredienser: ansjoser, ekstra jomfruolivenolie, havsalt

 

Om Capitaine Nat’

Capitaine Nat’ er et fransk mærke kendt for gourmet fiskekonserves, med fokus på smag og kvalitet. Mærket er baseret i det sydlige Frankrig og produktlinjen består af flere varianter af konserves af vilde fisk.  Capitaine Nat’ fører streng kontrol med sin forsyningskæde og produktionsprocesser, og selve fiskefangsten er certificeret af Friend of the Sea, hvor man har nul-tolerance overfor ulovligt fiskeri.  Man handler direkte med sine leverandører, og der bliver stillet høje krav til kvalitet og etik.

Capitaine Nat’ anvender dampkogning, som er en tilberedningsmetode, der bevarer smagsnuancerne og giver et produkt, der er mindre fedt og lettere at fordøje, end fiskekonserves tilberedt med den mere udbredte metode, der består i at stege fisken i et oliebad. Resultatet er nogle virkelig lækre produkter fulde af smag.

Mitzie Mee Shop