Nytårsaften i Dubai Marina med dansk kransekage

Nytårsaften i Dubai, kransekage

Nytårsaften var Poul og jeg inviteret til en fest hos en ven, der bor i samme bygning som os, og jeg var kommet til at love at tage kransekage med, for hvor svært kan det være?

Lidt sværere end jeg lige havde regnet med. Den eneste marcipan jeg kunne finde hernede, indeholdt nemlig kun 20% mandler, og da jeg testbagte et lille stykke flød det fuldstændigt ud. Yikes! Jeg skyndte mig derfor tilbage til Waitrose og købte en masse mandelmel, som jeg hældte i, og så gik det heldigvis meget bedre. Min kransekage vinder nok ikke nogle skønhedskonkurrencer, men der kom kransekage på bordet klokken 12 i ørkenstaten, og det er jo det, der tæller.

Vi havde lovet også at kigge forbi et par at Pouls færøske venner, som også bor i vores bygning, og tiden går hurtigt i godt selskab. Desuden var der hjemmelavede flødeboller og Campari på bordet, og før vi så os om var klokken over 11, og vi måtte skynde os tilbage til den oprindelige fest. Det var dog ret bekvemt at have to nytårsfester i samme bygning som vores, så vi, i stedet for at sidde i kø på SZR, kunne nøjes med at gå ud og trykke på elevatorknappen for at komme frem og tilbage mellem festerne. Da klokken slog 12 blev der skålet i fransk champagne, spist dansk kransekage og ønsket godt nytår på engelsk. Sådan er det i Dubai:)

Læs om min første nytårsaften i Dubai Marina tilbage i 2012 >>

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  •   Jeg er en af dem der altid har døjet rigtig meget med tørre læber, specielt i vinterhalvåret, eller på lange flyvninger, hvor mine læber blev knastørre, og huden kunne …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje