Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

New York: Roof Garden Cafe på The Met med Poul

Roof Garden Cafe på The Met, New York

Efter at have daset på græsset i Central Park en times tid, gik vi over til The Met (The Metropolitan Museum of Art) for at kigge på kunst og få os en drink på Roof Garden Cafe. 

Museet er rigtig fint, og selvom jeg ikke er specielt kunstinteresseret, så nyder jeg altid at gå omkring i de kølige korridorer med højt til loftet. Det er for det meste de impressionistiske værker, der får mig til at stoppe op, men jeg synes også at de antikke græske statuer er enormt fascinerende.

Roof Garden Cafe var ret tom, for vi var tidligt ude, og after work-slænget havde endnu ikke fået fri. For en kort stund kunne vi derfor lade som om, at det var vores egen private tagterasse på Upper East Side. Ikke så ringe, vel?

I kan læse mit andet blogindlæg om Roof Garden Cafe her


Roof Garden Café at The Met,  The Metropolitan Museum of Art, 5th Floor, (via elevatoren i European Sculpture and Decorative Arts galleries), Kun åben maj-oktober, og kun når vejret tillader det.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York City

Reklame – Book dit hotel i New York her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje