New York: Mit ophold på The Wagner at the Battery

The Wagner at the Battery, New York City

The Wagner poppede op, da jeg ledte efter et godt hotel som lå cirka lige langt fra Brooklyn og Midtown. The Wagner var tidligere The Ritz-Carlton Battery Park, og Ritz-Carlton er som bekendt en af mine yndlingshotelkæder, så jeg havde ikke nogle større betænkeligheder ved at booke The Wagner. Er man ude i god tid kan man finde værelser på the Wagner fra omkring $150-$200 pr nat, hvilket er meget billigere end hvad et værelse koster på det eneste tilbageværende Ritz-Carlton hotel i byen.

Mit værelse

Jeg var heldig og blev opgraderet til et værelse med udsigt til Frihedsgudinden. Værelset havde et teleskop installeret (en arv fra dengang The Wagner var The Ritz) så man kunne se hende helt tæt på. Det syntes jeg var en fantastisk detalje, og jeg fik kigget rigtig meget i teleskopet under mit ophold.

Hotelrestauranten 2 West

Jeg stod op tidligt og spiste morgenmad i hotellets restaurant 2 West. Restauranten var næsten helt fyldt med hvad jeg antager var forretningsfolk på vej til møder og arbejde, men det kan selvfølgelig også have været par af samme køn, som var på ferie i jakkesæt uden børn. Min Eggs Benedict var god, men det havde nok været en bedre deal at vælge en af deres morgenmadsmenuer. Med et glas friskpresset juice og en latte endte regningen for min morgenmad nemlig på den forkerte side af 40$ (før drikkepenge), hvilket er dyrt, selv for New York.

Beliggenheden

Med mindre jeg har masser af bagage med, plejer jeg at tage toget fra JFK, men The Wagner ligger ret langt fra den nærmeste subwaystation, så jeg endte med at tage en Uber. Under mit ophold blev det faktisk til ret mange Uber-ture, hvilket var en af ulemperne ved den lidt off, men ellers udmærkede beliggenhed, tæt ved vandet på sydspidsen af Manhattan.

Man har Battery Park lige udenfor døren, og går man lidt længere op ad West Street har man Brookfield Place, som er et kombineret shopping- og forretningscenter. Om sommeren er terrassen på Seamore’s (en af Brookfield Place’s restauranter) et populært sted at mødes til happy hour drinks.

Atmosfæren

The Wagner er uden tvivl mere business end det er casual, og da jeg var der havde en af de store investeringsbanker et event på hotellet, hvilket bidrog endnu mere til en ret forretnings-agtig atmosfære. Det gjorde dog ikke mig noget, for mit værelse var stort og skønt, og der var musestille om natten, hvilket jo er det vigtigste. Jeg synes at man får rigtig meget for pengene på the Wagner, og er man til luksus der ikke slår bunden ud af budgettet, så kan the Wagner helt klart anbefales.

Mere om New York i min New York Guide >>


The Wagner at the Battery, 2 West Street, New York


LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York City

  • Dumplings er det nye sort i New York lige nu, men min kærlighed til de små lækre pakker går meget længere tilbage. Dumplings er billige og færdige på få minutter, …

  • New York har masser af superfede nabolag med hver deres særpræg og unikke atmosfære, men hvor er der bedst at bo? Det kommer selvfølgelig helt an på, hvem man er, …

  • Clubbing har aldrig rigtig været noget for mig, og nu da jeg er i 30’erne, kan jeg heldigvis undskylde mig med, at jeg også er for gammel til den slags. …

  • 3 Broer i New York

    by Mitzie Mee

    Når jeg er jet-lagged og vågner kl. 5 om morgenen, så er noget af det bedste jeg ved at gå mig en tur på en af broerne mellem Lower Manhattan …

Reklame – Book dit hotel i New York her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>