Kartoffeldumplings (aloo ket tha late kyaw) er en populær snack i Myanmar. Der er ikke helt enighed om oprindelsen af de lækre kartoffeldumplings . Nogle mener, at de kommer fra …
Kartoffeldumplings (aloo ket tha late kyaw) er en populær snack i Myanmar. Der er ikke helt enighed om oprindelsen af de lækre kartoffeldumplings . Nogle mener, at de kommer fra …
Morgenkaffe hos Tea Garden i Mae Sot er en dejlig oplevelse. Kaffen er friskbrygget fra bønner fra små kaffefarme i det nordlige Thailand, hvor der er højere bjerge, for den …
For nogle år siden havde Tina fødselsdagsfest på Traif i Brooklyn. Det var virkelig hyggeligt, og selvom fokus var på fødselaren den aften, og egentlig ikke så meget på maden, …
Whitney Museum of American Art er meget mere end en samling malerier. Museet er nemlig kendt for at udstille mange forskellige slags kunst som fx installationer og film, og mange …
Oktober og november plejer at betyde masser af Pumpkin Spice Latte for mig, men i år er det ikke blevet til så meget på PSL-fronten.Det kan være at mine sukkerhungrende …
Casa Birria er en food truck, som plejer at holde til på 86th på Upper East Side. Jeg havde godt luret på den da jeg var på vej fra en …
Nogle af de bedste cookies i New York finder man hos Levain, og hvis du endnu ikke har smagt deres berømte Chocolate Chip Walnut-cookie, er du virkelig gået glip af …
Syltede rødbeder er en fantastisk følgesvend til mange danske klassikere. Jeg foretrækker dem på min leverpostejsmad, mens nogle mennesker, som fx. min mor, spiser syltede rødbeder sammen med næsten alt. …
Jeg spottede Jerrell’s Betr Burgr, da jeg var på vej hjem fra en sen aften i byen. Alle ved, at sulten er størst der i timerne efter midnat, så jeg …
Sidste måned var Oluva og jeg i New York på samme tid, så vi aftalte, at vi da selvfølgelig skulle mødes til brunch. Oluva og jeg har kendt hinanden i …
Jeg havde lagt mærke til denne her lille søde café i West Village ved navn Janie’s Life-changing Baked Goods, og jeg var blevet nysgerrig efter at finde ud af, hvad …
Tina: Jeg har for nyligt været til madlavningskursus hos Mama Le (alias min mor). Hun har lært sig selv at tilberede vietnamesiske retter ved at huske tilbage på de vidunderlige …
Bagt camembert er perfekt til en hyggeaften med veninderne. Den varme smeltede ost kan styles på mange forskellige måder og passer godt med de fleste slags marmelade. Man kan servere …
Er du træt af den samme gamle morgenmadsrutine? Her er lidt inspiration til en ny og lækker måde at starte dagen på. Dragon fruit, græsk yoghurt og granola, så bliver …
Sicilien er et sandt paradis for madelskere. Øen er kendt for sin rigdom af friske, lokale råvarer som citrusfrugter, oliven og tomater, og nærheden til havet gør at frisk fisk …
Istiden er over os og New York er med helt forrest i feltet. Indtil nu har sæsonen blandt andet budt på fiskevafler, mochi-toppings og smagsvarianter, ingen ville have kunnet forestille …
Da AC og jeg var i Paris, så jeg at der var der en lille cafe, La Maison du Mochi, i nærheden af vores hotel. Jeg elsker mochi, så den …
Mitzie Mee • Fair Fashionista ApS • Højrupvej 149 • 7000 Fredericia • CVR: 39272768
©Fair Fashionista® 2023 – All rights reserved