Las Vegas: Bryllupsmiddag på Michael Mina

Efter brylluppet havde vi lige nogle timer inden middagen, så vi gik tilbage til hotellet med de andre. Rikke og Tina havde hentet champagne, så vi kunne få skålet brylluppet ordentligt ind. Dog måtte Poul og jeg lige tage os en powernap, da dagens anstrengelser efterhånden begyndte at kunne mærkes.

Bryllupsmiddagen var på Michael Mina, som med sit ”Contemporary American” køkken ikke virkede som et sted, man gik sulten fra. Restauranten lå lige ud til den botaniske have på Bellagio, hvor der var pyntet fint op med Halloween-inspirerede dekorationer.

Vi havde valgt tastingmenuen med den tilhørende vinmenu, så vi slap for at spekulere på alt for meget andet end at slappe af og nyde maden. Det var i og for sig ikke særlig svært, da restauranten var indbegrebet af god stemning, med delvist åbent køkken, hvor man kunne se alle lækkerierne blive tilberedt.

Forretten var en yderst delikat tun tataki med mynte, pinjekerner og lækkert brød. Derefter fulgte en gang lobster pot pie, som udgjorde en ret solid base inden menuens højdepunkt; American Kobe rib eye. Amerikansk kobekød er noget billigere end den originale japanske slags, men stadigvæk kød af høj kvalitet fra kvæg opvokset under stort set samme former som deres japanske forbilleder.

Kødet viste sig da også at være enormt godt, dejlig fedtmarmoreret og blødt som smør. Hvis nogen af en eller anden årsag skulle finde på at spørge mig, hvad jeg ville tage med på en øde ø, eller hvad jeg ville vælge at spise resten af livet, hvis jeg kun måtte vælge en ting, så ville denne American Kobe rib eye fra Michael Mina derfor være en selvfølgelig kandidat.

Desserten var et sandt orgie af innovative chokoladefristelser. Root beer floats, hot mulled apple cider, chocolate bon-bons og meget mere satte prikken over i’et på en storslået middag på den amerikanske måde, som helt sikkert var med til at gøre vores bryllup endnu mere mindeværdigt.

Mit bryllup i Las Vegas – A Little White Wedding Chapel (Elvis var der!)

Polterabend i Las Vegas med mine veninder fra Danmark


Michael Mina, Bellagio, 3600 S Las Vegas Blvd, Las Vegas

Jeg er på YouTube!

Rejsevideoer, opskrifter og meget mere.

Fair Fashionista

fair-fashionista.dk

Shop Luksusgenbrug & Fair Fashion – Secondhand på den lækre måde.