Lørdag på Sonamu – Koreansk BBQ i Dubai

Koreansk barbecue, Sonamu, Dubai

I Dubai har jeg nogle gode venner, Pia og Peter, der ligesom mig er adopteret fra Korea, og en gang om måneden plejer vi at mødes til koreansk mad.

Den koreanske restaurant Sonamu på Asiana Hotel i Deira var i lang tid stamstedet, men efter nogle ret dårlige oplevelser, både med hensyn til mad og service, stoppede vi med at komme der.

Det var sørgeligt at se hvordan en restaurant, der tidligere gjorde det så godt, var i færd med at ødelægge det for sig selv, men jeg gik videre, og så mig ikke tilbage. Det var først for nylig, at jeg begyndte at spekulere på, hvordan min tidligere Korean BBQ-darling mon havde det, så sidste lørdag foreslog jeg derfor, at vi tog på Sonamu igen.

Det viste sig at restauranten har fået ny manager, og jeg er glad for at kunne fortælle jer, at alt igen er, som det plejede at være. Man kan vælge mellem ribeye, oksefilet og en slags bulgogi-marineret kød, som serveres med det sædvanlige tilbehør. Efter det grillede kød får man enten en kold eller en varm suppe, og til dessert er der 3 forskellige, chokolade-centrerede valgmuligheder. Alle de gange jeg har været der, er jeg dog altid blevet tilbudt alle tre desserter, men var jeg tvunget til at vælge en, så ville det blive deres lava cake.

Sonamu, Mezzanine Floor, Asiana Hotel, Salahuddin Road, Deira, Dubai

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje