Fri fragt ved bestillinger over 400kr. Vi planter et træ for hvert produkt du køber.

Mitzie Mee Blog

Lørdag i Dubai: Ladies’ Night på Q43

Der er altid ladies night et eller andet sted i Dubai, og om lørdagen er ladies night’ på Q43 en klassiker. Deres ladies’ night-tilbud har varieret gennem årene, men lige nu får man fri bar hele natten for 59AED og 50% på mad fra menuen. Det er et rigtig godt tilbud til de af os, som synes at en god aften i byen starter med noget godt at spise.

Til forret fik vi tuntatar og oksekødtatar samt en grillet blækspruttearm med kartofler, og til hovedret delte vi en 300g ribeye med chimichurri og salat.

Blæksprutten var rigtig god, men jeg syntes saucen var en anelse for sød til at det lige var mig. Tatar går man sjældent galt i byen med hvis råvarerne ellers er i orden, og både tun og okse var klart godkendt på Q43.

Trine spiser ikke dessert, men jeg syntes godt lige at jeg kunne klemme en chokoladefondant ned, for med 50% kostede den kun 20AED. Da jeg var i gang med desserten, kom Peter forbi. Han skulle til lufthavnen for at hente sin kæreste og tænkte at stoppe på vejen og tage en kop kaffe med os. Han er i gang med at skrive en bog om Dubai, så vi fik lige briefing om, hvor han var i processen. Det lyder rigtig spændende og jeg glæder mig til at læse det færdige resultat.

Q43, Media One Hotel, Media City, Dubai

Effektiv koreansk hudpleje med naturlige ingredienser

Håndvævet i Cambodia

Bæredygtigt koreansk design.

Jeg er på YouTube!

Videoer fra mine rejser + Opskrifter fra hele verden.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, tips og anbefalinger en gang om måneden.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.