Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Lørdag i Dubai: Ladies’ Night på Q43

Der er altid ladies night et eller andet sted i Dubai, og om lørdagen er ladies night’ på Q43 en klassiker. Deres ladies’ night-tilbud har varieret gennem årene, men lige nu får man fri bar hele natten for 59AED og 50% på mad fra menuen. Det er et rigtig godt tilbud til de af os, som synes at en god aften i byen starter med noget godt at spise.

Til forret fik vi tuntatar og oksekødtatar samt en grillet blækspruttearm med kartofler, og til hovedret delte vi en 300g ribeye med chimichurri og salat.

Blæksprutten var rigtig god, men jeg syntes saucen var en anelse for sød til at det lige var mig. Tatar går man sjældent galt i byen med hvis råvarerne ellers er i orden, og både tun og okse var klart godkendt på Q43.

Trine spiser ikke dessert, men jeg syntes godt lige at jeg kunne klemme en chokoladefondant ned, for med 50% kostede den kun 20AED. Da jeg var i gang med desserten, kom Peter forbi. Han skulle til lufthavnen for at hente sin kæreste og tænkte at stoppe på vejen og tage en kop kaffe med os. Han er i gang med at skrive en bog om Dubai, så vi fik lige briefing om, hvor han var i processen. Det lyder rigtig spændende og jeg glæder mig til at læse det færdige resultat.

Q43, Media One Hotel, Media City, Dubai

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

Mitzie Mee Shop