Las Vegas: Mit bryllup på A Little White Wedding Chapel

Mit bryllup i Las Vegas

Vi havde et rigtig fint bryllup på Little White Wedding Chapel. Elvis var lidt sent på den og jeg måtte betale 75$ for at leje et slør i 30 minutter, men det var kun mindre skønhedspletter på en ellers gennemført fantastisk dag.

Vi havde ikke rigtig nået at koordinere med Elvis, hvad han egentlig skulle synge, så det var en positiv overraskelse at høre tonerne fra ”Can’t help falling in love”, da jeg blev ført op af kirkegulvet af Rikke.

Selve ceremonien tog ikke mere end omkring 10 minutter, hvor præsten sagde en masse ting, som jeg ikke kan huske, og vi skulle gentage nogle fraser hvis kerneindhold var at vi lovede at elske hinanden i medgang og modgang. Vi havde bestilt 36 billeder, som blev taget både under og efter ceremonien, og som vi senere fik udleveret på en CD.

Hvis man planlægger et bryllup på Little White Wedding Chapel i Las Vegas skal man regne med at lægge omkring 150-200$ oveni den pris, der stå på hjemmesiden. Dette beløb er til drikkepenge, og skal derfor medbringes i kontanter. Både præsten, fotografen, Elvis og limo-chaufføren forventer nemlig lidt ekstra, og inden det hele går igang får man et skema udleveret, hvor man kan krydse af, hvor meget man vil give. For præsten kunne vi vælge mellem 40$, 60$ eller 100$ og for fotografen var det 30$, 40$ eller 60$.

Der må ikke tages billeder inde i kirken, men udenfor må man gerne fotografere selv. Fotopakkerne er rigtig dyre, så det kan således også anbefales at vælge en af de mindre fotopakker til billederne inde ved vielsen, og så selv tage nogle billeder udenfor.

Min Las Vegas Blog >>


A Little White Wedding Chapel, 1301 S Las Vegas Blvd, Las Vegas

Jeg er på YouTube!

Rejsevideoer, opskrifter og meget mere.

Fair Fashionista

fair-fashionista.dk

Shop Luksusgenbrug & Fair Fashion – Secondhand på den lækre måde.