Las Vegas: Klar til brylluppet med egen stylist på værelset

Las Vegas, stylist på hotelrummet

En af mine bedste beslutninger angående brylluppet i Las Vegas var at booke en stylist til at komme til hotellet og ordne mit hår og min make-up. Det betød at jeg i stedet for at stresse rundt og lede efter hårnåle og concealer kunne slappe af, bestille room service og lade mig forkæle.

Tina og Rikke ville også gerne have sat håret, så klokken 11 kom de forbi suiten på Bellagio. Det var Shawnna from Las Vegas Bridal Service som kom forbi og fixede os, og hun var rigtig dygtig. Hun havde tidligere arbejdet i forskellige skønhedssaloner, så hun havde mange forslag til, hvordan vi ville tage os bedst ud, hvilket var rigtig godt, da jeg slet ikke havde overvejet noget som helst i den retning.

Efter 3 timer var Shawnna klar med os, og jeg hoppede i brudekjolen mens Rikke og Tina gik løs på resterne af pizzaen og forårsrullerne, som vi havde bestilt op. Cecilia kom lidt senere, så vi alle sammen kunne tage af sted i den hvide limousine, som Little White Wedding Chapel havde sendt for at hente os klokken 15.30.

Læs om min vielse på A Little White Wedding Chapel (Elvis var der!) >>

Læs om mit polterabend i Las Vegas sammen med mine veninder fra Danmark >>

Jeg er på YouTube!

Rejsevideoer, opskrifter og meget mere.