Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

K-Food Fair – En koreansk madmesse i Dubai

Koreansk mad i Dubai

// Jeg var inviteret til at kigge forbi K-Food Fair //

Jeg var ellevild over at høre at der afholdes en koreansk madmesse, K-Food Fair, i Dubai denne weekend. Selvom jeg er vokset op i Danmark med danske forældre, og dermed egentlig ikke rigtig er koreaner, så har jeg altid elsket koreansk mad (tror det er kimchi-genet). I Danmark er der ikke særligt mange koreanske restauranter, og selv i de større byer, er det lidt af en umulig mission at finde alle de rigtige koreanske ingredienser, hvis man selv vil i gang med at kokkerere.

I Dubai er det hele meget lettere, for selvom der ikke bor overvældende mange koreanere hernede, så er koreansk mad ret populært, og der er et udmærket udvalg af koreanske restauranter som fx Kung, Sonamu, The Sky, Hyu og Namu.

Formålet med K-Food Fair er både at etablere kontakt mellem koreanske fødevareeksportører og importfirmaer i De Forenede Arabiske Emirater, men også at sprede kendskabet til, samt interesse for, koreansk mad blandt forbrugere i Dubai.

Den del af K-Food Fair, som er åben for alle, finder sted fredag og lørdag, men i dag tog jeg forsmag på glæderne og deltog i et B2B seminar i Emirates Towers. Jeg tror alle koreanske fødevaremærker, som jeg kender, var repræsenteret, men der var lige så mange mærker og produkter, som jeg ikke havde hørt om før. En af dem var Hallabong, som er en meget sød citrusfrugt, der vokser på den sydkoreanske ø Jeju Island. Hallabong-frugterne duftede dejligt og så meget indbydende ud, men jeg turde ikke tage en af frygt for at ødelægge det flotte display.

Selvfølgelig var der også alle mulige slags kimchi fra det populære mærke Chongga. Man kan købe Chongga-kimchi i de fleste supermarkeder hernede, og selvom det er dyrt, ender jeg tit med at stoppe en pakke i kurven alligevel, for det er altså den bedste færdiglavede kimchi, man kan få, hvis I spørger mig.

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

Mitzie Mee Shop