Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

JLT: Saigon – Taste of Vietnam

Saigon, taste of Vietnam, JLT, Dubai Blog

Det er et stykke tid siden at jeg første gang hørte om Saigon, som er en ny vietnamesisk restaurant i JLT. Saigon ligger nemlig lige ovenover Vietnamese Foodies, så det tog et stykke tid, før det gik op for mig, at Saigon ikke bare var en del at Vietnamese Foodie, men en helt anden restaurant. Jeg elsker Vietnamese foodie og jeg er supertaknemmelig for, at jeg endelig har en god vietnamesisk restaurant indenfor gåafstand. Jeg følte mig derfor som lidt af en forræder, da jeg sneg mig op af trappen og hen til Saigon forleden dag.

Saigon åbnede for ca. 8 måneder siden, og de fleste jeg kender, som har været der, har været ret vilde med restauranten, som minder påfaldende meget om underboen. Det var derfor med forventningerne skruet helt op, at jeg satte mig til bords ved frokosttid forleden dag.

En ung fyr stak mig en menu, og efter at jeg havde siddet og prøve at bestemme mig et stykke tid, kom han over og spurgte om han mon kunne hjælpe? Jeg sagde, at jeg overvejede at bestille to af de små supper (der var to størrelser: “I’m tasting” og “regular”). Han advarede mig om at det nok ville være for meget mad for mig, og foreslog, at jeg bestilte en forret i stedet for en af supperne, så det endte med en Bún Cá (Vietnamese fish vermicelli) og nogle friske forårsruller. “I’m tasting”-størrelsen viste sig at være det jeg ville kalde almindelig hovedretsstørrelse, og nudelsuppen smagte fantastisk. Det var en ny ret på menuen, men jeg håber den er kommet for at blive. Det håber jeg også at både Saigon og Vietnamese Foodies er, for det er begge to nogle rigtig gode restauranter. Hvis jeg var tvunget til at vælge, ville jeg nok vælge Saigon lige nu, men det er ene og alene baseret på deres fantastiske Bún Cá.


Saigon – Taste of Vietnam, Lake Terrace Tower (Balcony Level), Cluster D, JLT, Dubai

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

Mitzie Mee Shop