Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Jean-Georges Dining Room (LUKKET) – Dubai Restauranter

Jean-Georges Dining Room i Dubai
Jean-Georges

Jean-Georges er nu lukket permanent

Dubai mangler ikke fancy spisesteder, men det er kun nogle få af disse, der virkelig formår at gøre indtryk. Jean-Georges Dining Room er uden tvivl et af dem. Den billigste prix-fixe menu koster 540AED og inkluderer 3 retter og dessert.

Ja, det er dyrt, men har man noget særligt, man skal fejre, eller kunne man blot tænke sig et måltid i den internationale superliga, så bør Jean-Georges Dining Room være et af de første steder, man tænker på.

Jean-Georges Dubai er et af de nyeste skud på stammen i kendiskokken Jean-Georges Vongerichtens internationale restaurantunivers. Jean-Georges Vongerichten bor i New York, og hans mest berømte New York-restaurant Jean-Georges har 3 Michelin-stjerner (2015). Nogle af retterne fra New York finder man også på menuen i Dubai, deriblandt de berømte Caviar Creations, som man kan bestille som en del af Prix-Fixe-menuen for et tillæg på 148AED. Jeg har ikke prøvet nogle af kaviar-retterne endnu, men hvis nogle af jer har smagt dem, så må I meget gerne sende mig en e-mail og fortælle, om I synes, at det er pengene værd. Det skal også lige siges, at man også kan bestille a la carte, men prix-fixe-menuen er helt klart billigst, hvis man er mere end bare sulten for sjov.

Jeg er ikke helt sikker på, hvad man skal kalde køkkenet men måske Moderne Fransk ville være den mest passende benævnelse? Der er et fint udvalg af legesyge retter og spændende kombinationer af konsistens og smag, som man ikke finder andre steder. Det meste smager ret fantastisk, så kom med et åbent sind (og pengepung) og lad dig overraske.

• Hvis man stadigvæk synes, at det virker lidt for pebret, så ligger JG Kitchen lige ved siden af Jean-Georges Dining Room. Her kan man smage på en billigere version af Jean-Georges Vongerichtens køkken i mere afslappede omgivelser.

• Hvis money ain’t a thang så gå all-in og bestil en Jean-Georges Menu, som er et udvalg af restaurantens mest populære retter. Den koster 895AED og den tilhørende vinmenu koster 548AED.

• Jeg glemte at notere de eksakte priser, da jeg besøgte Jean-Georges, men jeg kan huske, at drikkevarerne er ret billige med tanke på de fine omgivelser. Jeg mener en cocktail kostede omkring 60AED.

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Det var kærlighed ved første bid, da jeg smagte Giovannas kyllingesalat, og jeg kunne simpelthen ikke stoppe med at spise den! Giovanna er fra Brasilien, og opskriften på kyllingesalaten har …

  • Koldskålssæsonen er her, og jeg tænkte derfor, at jeg ville dele min mors opskrift på gammeldags koldskål med tykmælk, æggeblommer og rigtig vanilje. Mange vil nok mene, at koldskål er …

  • Da jeg besøgte Sicilien med mine forældre fandt jeg de flotteste, store citroner på markedet i Palermo, så de skulle selvfølgelig med hjem i kufferten, og blev senere brugt til …

  •   Kampot-peber er en eksklusiv pebervariant, der dyrkes i Kampot-provinsen i det sydlige Cambodia. Denne peber er kendt for sin komplekse smag og smukke farve, og den er hyldet af …

Mitzie Mee Shop