Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

India Fashion Week Dubai 2014

India Fashion Week i Dubai

I fredags var jeg inviteret til India Fashion Week Dubai. Det hele foregik i Emirates Towers, som ligger lige ved siden af en metrostation, så jeg tog metroen derhen og undgik dermed Dubais frygtede fredagstrafik.

Jeg fulgtes med to af mine ældste Dubaivenner, Hanna og Pia, som jeg ikke havde set i flere måneder. Det var hyggeligt endelig at ses igen og høre, hvad de havde lavet i løbet af sommeren. På hjemmesiden stod der, at showet startede kl. 17:00, men ifølge invitationen skulle showet starte kl. 16:00, og da vi tænkte, at det var bedre at være på den sikre side og ikke risikere at komme løbende i sidste minut med svedpletter under armene, mødtes vi allerede i lobbyen kl. 15:45.

Her fandt vi ud af, at det hele var forsinket, så vi satte os hen i baren, hvor jeg fik hvad der let kunne være Dubais dyreste dåse-Pepsi, før vi gik ind i salen og fandt vores pladser og ventede yderligere over en time, før showet endelig gik i gang klokken 18:20. Er det mon det, man mener med ”fashionably late”?

Lige inden lyset blev dæmpet og indisk popmusik begyndte at brage ud af højtalerne gav Pia dog op og smuttede hjem til fredagsmiddag med familien. Jeg må indrømme, at jeg seriøst overvejede at gøre hende følge, da jeg på det tidspunkt var så sulten, at jeg kunne have spist stolene vi sad på, men jeg holdt ud, og det er jeg glad for..

Første på podiet var Ashima Leenas indiske brudekollektion. Modeller klædt i smukt draperede rober spankulerede ned af catwalken og begejstrede publikum med farverige kreationer læsset med guldbroderier. Kombinationen af tung brokade og florlette slør med guldkanter var henrivende, og denne kollektion var uden tvivl min favorit den aften.

Næste show var Sonya for Vemb. Hendes kollektion var mere nedtonet end Ashima Leenas, men jeg kunne rigtig godt lide de flatterende linjer og de flydende silhuetter.

Sonya for Vembs show blev efterfulgt af FAD Grad Show, som jeg havde glædet mig meget til at se. FAD International Academy er en af de mest prominente mode- og designskoler i Indien, og eleverne opfordres til at tilpasse deres designs til et globalt marked og ikke kun til hjemmemarkedet i Indien. Afgangselevernes kollektion var præget af ret stramme linjer krydret med rettidig leg med snit og farver, og det tøj, der blev vist kunne man udmærket forestille sig i butiksvinduerne til næste år.

Efter Fad Grad Show kom den kendte indiske herretøjsdesigner Deepak Shah og hans More Mischief mærke på banen. En fløjtespiller åbnede showet og ledsagede modellerne ned af catwalken til publikums store begejstring. Kollektionen flirtede med militæruniformstendenser, men de farvestrålende tekstiler og accessories såsom cashmeresjaler i shocking pink, var med til at gøre helhedsindtrykket hipt og meget tidsvarende. Jeg kunne let se Poul i en af de outfits der blev præsenteret (men er ikke helt sikker på, at Poul ville være enig).

Efter More Mischief-showet var klokken næsten 20:00, og selvom jeg virkelig gerne ville være blevet og se de sidste shows, for ikke at tale om efterfesten, så var jeg så sulten, at jeg var bange for, jeg ville hoppe op på catwalken og tage en bid af modellerne, hvis jeg ikke fik noget at spise, så jeg smuttede af sted mod metrostationen og Pouls hjemmelavede aftensmad. Det var en fascinerende aften, og jeg fik et indblik i en fortryllende verden, jeg ikke ved særlig meget om. Jeg nød hvert minut og sugede til mig af alle indtryk, før jeg måtte give efter for min sultne mave. Hvis bare jeg havde haft en Snickers med. En Snickers, en Snickers! Mit kongerige for en Snickers!

Læs mine blogindlæg om Fashion Forward Dubai og Arab Fashion Week, som er to af de største modeevents i Dubai.

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Det var kærlighed ved første bid, da jeg smagte Giovannas kyllingesalat, og jeg kunne simpelthen ikke stoppe med at spise den! Giovanna er fra Brasilien, og opskriften på kyllingesalaten har …

  • Koldskålssæsonen er her, og jeg tænkte derfor, at jeg ville dele min mors opskrift på gammeldags koldskål med tykmælk, æggeblommer og rigtig vanilje. Mange vil nok mene, at koldskål er …

  • Da jeg besøgte Sicilien med mine forældre fandt jeg de flotteste, store citroner på markedet i Palermo, så de skulle selvfølgelig med hjem i kufferten, og blev senere brugt til …

  •   Kampot-peber er en eksklusiv pebervariant, der dyrkes i Kampot-provinsen i det sydlige Cambodia. Denne peber er kendt for sin komplekse smag og smukke farve, og den er hyldet af …

Mitzie Mee Shop